Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Ylellisyys – meditaatiolla on suuri merkitys omille ajatuksille

Viikon tarotkortiksi nousi Ylellisyys, mikä pyytää pysähtymään ja katsomaan asioita rauhassa ja omasta näkemyksestä. Varsinkin vaikeina hetkinä yritä löytää rauhallinen ja hyvä hetki tähän pysähtymiseen ja asioiden tarkkailuun. Anna ajatustesi virrata vapaasti ja anna jokaiselle tunteelle mahdollisuus nousta pintaan.

Asioiden punnitseminen helpottaa tekemään ratkaisuja ja kortti pyytääkin jättämään liiallisen huolehtimisen vähemmälle. Luota itseesi, intuitioosi ja huomaa kaikki ne asiat mitä olet tähän hetkeen saavuttanut. Olet tehnyt paljon työtä sen eteen, että voit nauttia tämän hetkisestä elämänvaiheestasi ja kaikesta yltäkylläisyydestä mitä ympärilläsi on.

Ylellisyys pyytää menemään Askel kerrallaan eteenpäin ilman ylihuolehtimista

Työ minkä olet tehnyt tämänhetkisen elämäntilanteesi eteen on ollut hurja ja ansaitset nauttia tästä hetkestä. Ylihuolehtiminen itsestä ja muista ei ole tällä hetkellä tarpeen, vaan anna itsellesi lupa nauttia ja hengähtää. Ole yhteydessä syvimpään minääsi ja omaan rakkauteen itseäsi kohtaan. Tietoisuuteesi alkaa virrata asioita ja tunteita, jotka selkeyttävät oloasi. Ota kaikessa rauhassa vastaan rakkaudella kaikki nämä asiat ja tunteet ja ole valmis puhdistamaan tällä puhtaalla rakkaudella myös ne huonot asiat, jotka nousevat pintaan. Sinulla ei ole mikään kiire vaan anna itsellesi mahdollisuus käsitellä alitajunnastasi tulevat asiat kerrallaan ja loppuun asti.

Kortti pyytää tarkastelemaan myös sitä, ettei omistaudu liikaa toisille ja toisten ihmisten tarpeille vaan muistaa olla terveellä tapaa itsekäs. Liiallinen omistautuminen muille vetää oman jaksamisen rajalle ja oma hyvinvointi voi kärsiä siitä. Jotta jaksamme auttaa toisia ja olla heille läsnä on tärkeää ajatella ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista, sillä silloin jaksamme olla toisten tukena ja apuna ❤️

Meditaatio auttaa pysähtymään ja löytämään oman sisimmän

Meditaatio on oiva apu löytämään oma sisimmän ja rakkauden. Alkuun meditaatio voi olla vaikeaa, mutta kun sen aloittaa pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan niin pian sitä huomaakin, että se on osa omaa arkea. Ylellisyyden kortti viestittääkin kauttani meditaation tärkeän merkityksen, jonka avulla pääset rauhalliseen ja hiljaiseen tilaan. Tässä tilassa voit nauttia siitä runsaudesta ja lempeydestä mitä sinussa ja sinulla on. Et tarvitse yhtään enempää tai vähempää. Huomioi myös se, että ne ajatukset mitä mielessäsi alkaa virtaamaan ovat vain pelkkiä ajatuksia eikä kaikkeen tarvitse takertua ja kiinnittää huomiota. Tiedän, että osaat poimia sieltä seasta ne tärkeimmät ajatukset ja oivallukset, mitä elämääsi haluat ❤️ Älä huolehdi ja murehdi turhaan, sillä sinua ohjataan ja viedään oikeaan suuntaan. Ota ilolla vastaan ne mitä sinulle tuodaan ja annetaan.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.