Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – tätä henkimaailma voi sinulle viestittää

Syyskuu on lähtenyt mukavasti käyntiin ja elokuun kahdesta täydestäkuusta ja leijonanportista aletaan olemaan jo selvillä vesillä. Elokuu oli ainakin mulle todella vauhdikasta aikaa – ideoita syttyi vaikka kuinka paljon ja nyt vaan aletaan toteuttamaan niitä. Elokuun toinen täysikuu oli mulle aika väsyttävä. Energiat oli tosi alhaalla melkein viikon ja tuntui, että patterit on ihan lopussa. Aina ei täydenkuun ajat vaikuta eikä niiden tarvitsekaan vaikuttaa mutta joskus kyllä huomaa, että energiat joko on katossa täysin tai sitten olen ihan maassa eikä huvita oikein mikään. Mutta ne oli niitä aikoja ja nyt keskitytään tähän hetkeen. Täällä päivä on alkanut aamusmoothiella ja pian ajattelin lähteä hakemaan pakettia – verkkokauppaan on tulossa ihania uutuuksia! Toivottavasti sunkin päivä on alkanut mukavasti ja uusi päivä tuo tullessaan kivoja juttuja 😊

Aloitellaanpa sitten tarot-torstain viestit. Valkkaa alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä juuri se kortti sinulla viestittää. Muista olla avoin ja rauhallinen kun luet viestiä ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ylipappi

Ylipapin kortti tietää sitä, että nyt olisi aika tuoda omaa tietämystä esiin joko opettaen, kouluttaen tai kommunikoiden läheisen kanssa. Mikä tuntuukaan sinusta juuri oikealta tässä hetkessä. Riko rajoja ja tee asioita niinkuin sinun arvomaailmasi ja ajatukset haluavat asioiden tulevan esiin. Tämä kortti viittaa toisten auttamiseen ja siihen sinulla on kykyjä kunhan et peittele niitä. Oman totuuden etsiminen ja sisimpänsä löytäminen on tärkeintä elämässä, sillä kukaan muu ei voi kertoa keitä olemme. Ainoastaan me itse voimme löytää sen sydämestämme. Ja tässä sinä voit olla apuna toiselle kun toinen etsii syvintä totuuttaan. Sinulla olisi paljon hyvää, auttavaa ja rakentavaa sanottavaa. Älä piilottele niitä. Kuuntele, ole läsnä ja anna sydämesi avautua tietoisuudelle ja tämän kautta avata myös toisten tietoisuutta itsestään, tunteistaan ja aikomuksistaan. Muista kuitenkin tehdä tämä lempeästi ja rakkaudellisesti.

2. Lanttien nelonen

Tunnustele kurkuchakraasi. Tuntuuko se tukkoiselta vai oletko valmis avaamaan rohkeasti salaisen arkkusi pidättelemättä itseäsi? Kurkkuchakra on hyvin herkkä chakra – niinkuin kaikki. Ja kurkkuchakran kautta voimme tuntea epämiellyttäviä ja meille kuulumattomia ajatuksia ja energioita. Tämä kortti pyytää olemaan enemmän välittämättä muiden mielipiteistä siitä, mikä sinua voimaannuttaa, mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja erityisesti kurkkuchakran kautta voit tuntea onko jokin asia sinulle tarkoitettu. Jos mietit esimerkiksi yhteistyötä jonkun tahon kanssa ja ajattelet kaikkea mitä siihen voisi kuulua tunnustele samalla millä tavalla kurkkusi siihen reagoi. Herkillä tämä voi tuntua voimakkaana pallona kurkussa, jolloin energiat eivät kohtaa tai sitten se voi tuntua vapaalta ja todella aukinaiselta, jolloin energiat taas kohtaavat hyvin ja avoimesti ilman salaisuuksia. Tunnustele siis kehoasi silloin kun teet ratkaisuja ja opettele tuntemaan kehosi merkit paremmin.

3. Taito

Pyri löytämään enemmän tasapainoa asioihisi. Muista, että jos annat jollekin asialle enemmän energiaasi toinen jää silloin vähemmälle. Onko tämä tarkoituksena vai ei? Jos ei ole niin järjestele asioita uudelleen. Tee tarkka suunnitelma milloin teet mitäkin, jolloin löydät aikaa kaikelle tarvitsemalle eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, riittääkö aika vai. Riittää, että pysyt omassa suunnitelmassasi. Jos kuitenkin suunnitelma välillä lipsuu niin ole sen asian kanssa sujut. Ei pidä olla liian armoton itseään kohtaan vaan hyväksyä itsestään myös se puoli, että joskus ei vaan pysy suunnitelmassa. Ja se on ihan täysin fine! Pääasia on, ettei anna itseään lipsua kerta toisensa jälkeen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€).numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *