Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Vielä ehtii ennen joulua tulemaan tarot-torstain viesti. Ja kyllä viikon tarotkin tulee ensi viikolla, vaikka joulupäivää vietetäänkin 😊 Kun tarkastellaan kuun energioita, niin kasvavan kuun energia on hälvennyt ja energia on siirtynyt kalpista oinaaseen. Tällä hetkellä energiat voivat tuntua nopeilta ja asiat vaan tapahtuvat nopeasti – tämä voi johtua osakseen siitä, että odottaa joulun rauhoittumista ja haluaa tehdä työt alta pois. Tämä luo tehokkuutta ja Oinaan energia vielä buustaa sitä, vaikka toisaalta taas katse on jo siellä joulun ajassa ja haluaisi heittää työt jo nurkkaan. Mutta vielä jaksetaan ja joulua on ihana lähteä viettämään kun tietää, että kaikki hommat on tehty.  Kuu Oinaassa tekee mielemme sekä sielumme omistautuneeksi ja tällä energialla saamme varmasti kaiken siihen malliin, mihin niiden on tarkoituskin jäädä ❤️

Aloitetaanpa sitten tarot-torstain viestit. Laitan energiakivet korttien päälle auttamaan kortin valintaa. Rauhoita mielesi ja valitse intuitotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti. Ja kannattaa muuten käydä vilkasemassa verkkokaupan valikoimaa, sillä 31.12.23 verkkokaupan ovet menevät kiinni ja koodilla BLACKF saa koko valikoimasta 25% alennuksen 🥰

Vasen kortti on numero 1 (kalsedoni)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (vuorikristalli)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (ruusukvartsi)

1. Ylipappi

Mikä on sinun totuutesi, sinun arvosi? Elätkö näiden mukaisesti vai heilutko puolelta toiselle? Kun olet selvittänyt omat arvosi sinulla on valmiutta jakaa sinun tietoutta ja taitoa heille, jotka eivät ole vielä saavuttaneet sitä henkistä täyttymystä mikä tuottaa iloa, runsautta ja valoa, valaistumista. Kun nostat tämän kortin sinua valmistellaan auttamaan toisia. Se voi olla isosti tai pienesti, mutta joku kaipaa juuri sinun totuuttasi. Totuus lähtee kuitenkin moraalisuudesta, asioista mitkä ovat oikein ja mitkä väärin sekä totuudesta. Totuudesta olla rehellinen itselleen – kukaan muu ei voi sanoa kuka olet – ainoastaan sinä voit rakentaa oman totuuden. Me henkiset auttajat autamme ja kanavoimme viestejä, mutta lopullisen työn ja oivallukset teemme jokainen itse.

2. Torni

Tornin kortti pyytää meitä aina uudistamaan itseämme. Omaa tietoisuuttamme ja ajatuksiamme ja antaa muutoksen tulla elämään. Jos pidämme liian tiukasti joistain asioista kiinni pidämme muuria edessämme. Emme pääse eteenpäin. Mutta silloin kun annamme itsellemme luvan tehdä muutoksia omassa itsessämme muuri alkaa sortumaan ja muutos pääsee avaamaan ihan uudenlaista muutosta. Tornin kortti on haastava, sillä vanhasta luopuminen tai uusien näkökulmien näkeminen voi olla hankalaa, mutta avartavaa. Jos tunnet, että jokin ei palvele sinua enään niin anna sen luvan lipua elämästäsi kiitollisuudella pois. Muista, että joskus jollain tavalla tämä asia on ollut hyväksi mutta elämä on uudistamista ja uudistumista, joten miksi pysäyttää itsensä.

3. Kohtalo

Tuntuuko, että jokin asia junnaa paikallaan ja olet jatkuvasti samassa oravanpyörässä? Silloin tulee laittaa katse omaan menneisyyteen ja katsoa, mikä ajaa aina siihen samaan asiaan. Mitkä asiat, tapahtumat, ajatukset tai sanat palauttavat aina samaan oravanpyörään. Kun tiedostamme juurisyyn niin meidän on helpompi lähteä muuttamaan sitä, mutta jos emme etsi vastausta, emme löydä totuutta. Totuus ja tieto on meissä jo olemassa ja kaiken sen löydämme kuuntelemalla sisintämme ja palaamalla siksi aikaa menneisyyteen, että voimme päästää itsemme vapaaksi ja nauttia elämästä rikkaampina ja onnellisempina.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *