Hae
Mirva Emilia

Kaunis Lepidoliitti tasapainottaa tunnekuohuja ja vapauttaa luovuuden energiaa

Lepidoliitti on todella tasapainottava kivi sen sisältämän litiumin ansiosta, joka rauhoittaa yliaktiivista kruunuachakraa. Elämän muutokset, kuten parisuhteen rikkoutuminen, muutto tai stressi voivat aiheuttaa erilaisia tunnekuohuja jolloin lepidoliitista voi olla apua saavuttamaan tasapainoisempi ja rauhallisempi mieli. Lepidoliitti on ihan super kaunis, violetinsävyinen kivi ja siitä(kin) on tullut myös mun yks lemppareista. Lepidoliittia kaivetaan Brasiliassa ja on myös Vaa’an ja Kalojen horoskooppikivi.

Kuvan kivet saatavilla verkkokaupasta Kristallinkirkas.

Kivien energia vaikuttaa meidän omaan energiakenttään ja -värähtelyyn ja niiden voimasta voikin saada apua omien ajatusten ja tunteiden hallintaan. Eri kivillä on oma merkityksensä, mutta itse uskon siihen, että se kivi mikä resonoi itseään juuri siinä hetkessä on itselleen se oikea. Oli kiven merkitys sitten mikä tahansa. Mulla oli jossain vaiheessa ametisti ja ruusukvartsi sellaisia kiviä, jotka vetivät puoleensa ja niitä multa löytyykin rumpuhiottuina sekä raakapaloina ja käytin ja käytän edelleen niitä meditaation tukena. Ja näitä kahta kiveä muuten kaivetaan myös täällä Suomessa! Suomessa kaivetut kivet on hieman arvokkaampia, koska siitä pystyy 100% varmuudella todistamaan eettisyys ja ekologisuus mikä on erityisen arvokasta. Eettisesti ja ekologisesti kaivetut suomalaiset kivet on kaivettu luontoa kunnioittaen 💚 Myös ulkomailta tulevat kivet on pääasiassa kaivettu eettisesti ja ekologisesti ja tästä olen itse todella tarkka kun teen ostoja verkkokauppaani. En halua hankkia kiviä mistään epämääräisestä paikasta vaan luotan omiin tukkumyyjiini ja heidän kontakteihin.

Lepidoliitti tunnetaan Vaa’an ja Kalojen horoskooppikivenä, eli merkkien joiden tunteet voivat vaihdella nollasta sataan ja ovat hyvin tunneperäisiä. Tunteella eteenpäin meneminen on hyvä asia, kunhan asiat ja ratkaisut tulevat sydämestä. Tunteella kun mennään niin joskus voi tulla ylilyöntejä mikä taas voi johdattaa harhaan ja tähän tämä lepidoliitti kivi on hyvä tuomaan rauhaa. Ennen päätöksiä tunneherkät voisivat hyvin tehdä pienen meditaatio harjoituksen, ottaa tämän kiven kämmeneensä ja ottaa vastaan kiven tuomaa energiavärähtelyä. Mielestäni lepidoliitti sopii hyvin myös luovaa työtä tekevälle (kirjailijalle, taiteilijalle, laulajalle, vaikuttajalle ym.), sillä kivi auttaa rauhoittamaan mieltä myös jännityksessä ja vapauttaa luovuuden energiaa. Lepidoliittia on muuten saatavilla myös mun verkkokaupasta Kristallinkirkas kivitorneina ja rumpuhiottuina kivinä 😊

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *