Hae
Mirva Emilia

Puhdas lumi puhdistaa raskaat energiat

Raskaat energiat alkavat hälvetä kun puhdas lumi puhdistaa maata, mieltämme ja kehoamme. Itse huomaan, että kun pimeä kausi meni ohi lumen tultua maahan niin oma mieli keveni, ajatukset alkoivat selkenemään ja energiatasot nousivat. Vaikka pimeää tietysti iltaisin vielä onkin mutta puhdas valkoinen lumi heijastaa ihanaa taianomaista voimaa ja energiaa itseemme ❄️

Puhdas lumi puhdistaa niin maata jalkojemme alla kuin myös vie raskaat energiat mennessään. Valkoinen on puhtauden väri ja tämä väri antaa sinulle näinä talvikuukausina voimaa toimia haluamasi asian eteen.

Raskaat energiat hälvenevät ympäriltäsi

Nostin Sinulle Valkoisen Liekin Voima -pakastani viestin tähän päivään ja sieltä hohtavan ja puhtaan valkoinen Yksisarvinen antaa metsän keskeltä sinulle voimaa puhdistua raskailta energioilta, jotka ovat saattaneet sinua ympäröidä. Raskaan energian tilalle ympärillesi tulee puhdas, valoisa ja rakkaudellinen energia.

Raskaat energiat ovat saattaneet viedä sinun jaksamista ja voimaa väärään suuntaan mutta nyt sinulla on täysi tuki takanasi viedä asioitasi eteenpäin.

Saat vastauksen miettimääsi asiaan talvikuukausien aikana, kun lumi on maassa puhdistaen planeettaa raskaista energioista. 

Silloin on täysin oikea aika toimia haluamasi asian eteen ja voit olla varma, että sinulla on täysi taivaallinen tuki takanasi. 

Me autamme sinua saavuttamaan sen, mikä on sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Olet täydellinen. Ja rakastettu Jumalan lapsi.

-Yksisarviset

Pidä mielessäsi sinun halut ja toiveet

Vaikka meillä täällä suomessa pimeä aika kestää kauan ja se vetää mieltä väsyneemmäksi niin kuitenkin aina valo tulee meille takaisin ja tuo meille uudenlaista energiaa. Pimeän ajan ollessa ei kannata hukata omia haluja ja toiveita vaan silloin niitä voi haudutella omassa mielessä ja nyt, kun nämä väsyneet ja raskaat energiat hälvenevät meidän ympäriltä niin on aika ottaa nämä toiveet takaisin esiin omaan mieleen. Ne asiat mitkä ovat sinun mielenkiinnon kohteita ja sinun halujasi toteuttaa tekevät elämästäsi sinun näköisen. Kenenkään, ei sinun eikä minun tarvitse tehdä toisten mieleen asioita vaan muistetaan ne omat unelmat saavuttaaksemme tasapainon elämä ❤️ Pyydä omaa suojelusenkeliäsi olemaan tukenasi matkallasi ja näin voitte yhdessä saada ihmeitä aikaan ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.