Hae
Mirva Emilia

Vanhan kansan viisauksia

Kalevala tarot on täynnä vanhan kansan viisauksia ja siksi tämä pakka välillä aina kutsuukin tarot-torstaihin. Huomasin, etten ollut pitkään aikaan käyttänyt tätä Pakkaa, joten nyt on ehdottomasti tämän pakan vuoro. Aamulla hain metsästä energiaa tämän kirjoittamiseen ja aivan ihanasti paistoi aurinko puiden läpi ja heijasti vedenpinnan päältä. Tänään ei kannata jäädä sisälle vaan suunnata ehdottomasti ulos nauttimaan auringosta ja valosta. Näin kaamosaikaan nämä päivät on harvassa, joten otetaan tästä(kin) päivästä kaikki irti ja tehdään omia mieluisia juttuja.

Laitan tähän alle kolmesta kortista kuvan, valitse siitä rauhassa oma korttisi. Ota hetki aikaa itsellesi ja lue mitä kortti Sinulle viestittää tähän hetkeen.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Iku-turso

Sisimpään jääneet ja käsittelemättömät pelot ja menneisyyden pettymykset ovat tulossa tietoisuuteesi, jonka kautta omat ajatukset ja tunteet voivat heitellä täysin. Nämä möröt, mitkä pyrkivät tulemaan nyt ulos voivat olla omia ikäviä luonteenpiirteitä, menneisyyden pettymyksiä ihmissuhteissa tai vääriä valintoja, joita on yritetty kätkeä mahdollisimman syvälle itseensä. Se, mikä me kätketään oman pinnan alle niin ei tarkoita sitä, että olisimme käsitelleet niitä. Tämä kortti haluaakin näyttää, että ne möröt mitä olemme itseltämme peittänyt haluavat nyt tulla omaan tietoisuuteen käsiteltäväksi jotta pääsemme kulkemaan vapaammin ja kevyemmin. Monesti tähän voi riittää tarkastelu omaa itseään kohtaan mielen tasolla sekä kohtaamalla ja käsittelemällä menneisyyden pettymykset ja pelot meditoimalla. Voi tehdä myös negatiivisten sopimusten ja pelkoihin liittyvien sopimuksien purkamista itsensä kanssa. Näin antaa itselle vapauden päästää irti menneisyyden pettymyksistä ja peloista.

2. Tapio

Tässä kortissa metsän läheisyys ja sen tärkeys korostuu. Metsä on ollut meille kautta aikojen pyhä paikka minne voi mennä hiljentymään ja rauhoittumaan. Metsässä vähemmän tärkeät asiat unohtuvat ja jäävät taakse ja siellä tärkeimmät ajatukset ja oivallukset usein tulevat. Tämä kortti pyytääkin miettimään mihin asioihin sinun kannattaisi kiinnittää huomiota. Mitkä ovat sinulle tärkeitä ja kiitollisuutta lisääviä asioita ja mitkä taas niitä vähemmän tärkeitä mihin ei välttämättä kannata omaa energiaa liiaksi tuhlata. Tunnista nämä asiat ja lisää sinulle tärkeitä asioita elämääsi, niiden avulla henkinen ja fyysinen runsaus lisääntyy ja elämästä alkaa nauttimaan ihan uudella tavalla. Tämä on myös työhön liittyvä kortti. Kortti kehottaa olemaan kiitollinen siitä työstä mitä tekee ja miettimään, kuinka voisi nauttia omasta työstä vielä enemmän.

3. Lemminkäisen äiti

Alat näkemään tai olet jo huomannut syvempiä merkityksiä eri tapahtumista mikä kertoo oman sielun tason heräämisestä. Ymmärrys on laajentunut ja tulet näkemään tai näet jo selkeämmin kuinka eri tilanteet auttavat kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Usko omaan sisäiseen totuuteesi ja kuuntele intuitiotasi. Kun kuuntelemme enemmän omaa sisäistä viisautta itseluottamus kasvaa ja luotamme omaan näkemykseemme. Sisäisen äänen lisäksi on hyvä huomioida ja olla avoimena myös ulkoisille viesteille ja neuvoille mitä meille tarjotaan. Käyttämällä omaa intuitiivista viisautta oikeat ratkaisut löytyvät.

Teen tarot-tulkintoja myös oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002 (2,38€/min.). Olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23.

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.