Hae
Mirva Emilia

Pieni ihminen suuressa maailmassa – mistä Sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelmia, pieniä ja suuria mutta jokainen niistä on tärkeä. Mulla haaveena on matkustelu sekä saada tehdä muodin, hyvinvoinnin ja somen parissa töitä. Suunnitelmia jo onkin ja tammikuuta odotankin innolla. Silloin mulla alkaa someen liittyvä koulutus mikä toivon mukaan tulee edistämään mun sometyöskentelyä ja tuo uusia verkostoja ja mahdollisuuksia 🙂 Yleensä tammi- ja helmikuu on niitä tylsiä kuukausia kun on kylmää eikä ihmiset liiku niin paljon. Nämä kuukaudet olisin mielelläni karhu ja nukkuisin ne ohi tai asuisin ulkomailla auringon lämmössä mutta nyt on tosiaan erilaiset fiilikset alkuvuodelle. Pidän sitä itselleni myös uutena alkuna työrintamalla, mitä se toivon mukaan tulee olemaankin 🙂 Kyseessä on siis Wellnessmalli -koulutus mikä sisältää mm. paljon harjotteita sosiaalisen median taitoihin, kuvauksellisuuteen ja esiintymiseen, vuorovaikutustaitoihin ja itsevarmuuteen ja omiin vahvuuksiin. Koutseina toimii mm. Anni Vallius, Elina Leskinen ja Nanna Karalahti eli todella huikeet lähijaksot tulee olemaan! Can’t wait <3

IMG_20181117_191612.jpg

IMG_20181117_191559.jpg

Matkustelu on ollut mulle aina kans intohimo vaikken paljon olekkaan matkustellut. Pisin aika mitä olen ollut ulkomailla oli kolme kuukautta kun olin työharjoittelussa Espanjassa. Sen jälkeen en olekkaan käyny Tallinnaa pidemmällä 😀 Mutta suunnitelmissa ja haaveissa on matkustella enemmän. Tykkäänkin aina katsella kavereiden kuvia matkoilta ja tykkäillä niistä. Itse ehkä odotan sitä että meidän nuorimmainen vähän vielä kasvaa niin on helpompi perheen kanssa matkustaa. Vaikka toki useat matkustavat pienten lasten kanssa mutta itse koen helpommaksi lähteä pidemmälle reissulle isompien lasten kanssa. Sillon ollaan ohitettu nämä kolme vuoden uhmat, lattialle heittäytymiset ja itkupotkuraivarit 😀 Mietin myös sitä, että lapsetkin saisivat enemmän irti reissusta ja muistaisivat ne myöhemminkin.

Näiden unelmien eteen on tehtävä paljon töitä että ne myös toteutuvat eikä ne todellakaan helpolla tule. Joskus, tai useinkin se vaatii joistain asioista luopumista mutta kun karsii turhia asioita elämästään pois niin sillä saavuttaa vielä paremman ja omannäköisen elämän. Itelleni oon tehnyt ns. unelmakartan mihin oon kirjottanut ”lähtöaseman” ja loppuun mun ”päätepysäkin” eli unelman ja näiden väliin olen pohtinut mitä kaikkea matkan varrella täytyy tehdä, mistä luopua ja avainsanoja kuten sinnikkyys ja kärsivällisyys. Kun mulla on kirjoitettuna unelmat ja päämäärät niin on helpompi seurata niiden edistymistä, matkan varrella voi lisätä uusia asioita mitä tulee mieleen ja eteen, mitä positiivista/negatiivista se on tuonut ja niiden kautta saavuttaa unelmia. Luen tällä hetkellä Hidasta elämää, unelmakarttakirjaa ja siitä saa kyllä tosi hyviä vinkkejä ja voimalauseita mitä voi hyödyntää omissa suunnitelmissa.

IMG_20181119_202207.jpg

Toinen kirja minkä aion ehdottomasti ostaa on Sara Parikan 365 ilon ja inspiraation vuosi. Tää kirja ei ole tullut vielä kauppoihin mutta hankintalistalle tän merkkasin heti kun kuulin että tämmönen kirja on tulossa. Tää kirja sisältää 365 hemmotteluun kannustavaa vinkkiä, voimauttavia sitaatteja ja herätteviä ajatuksia mitkä tuo päiviin mielenrauhaa ja rakkautta. Tästä voi muuten napata hyvän joululahjaidean vaikka äidille tai ystävälle 🙂 

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.