Hae
Mirva Emilia

Viimeiset täydenkuun energiat mukana tarot-torstaissa

Maanantaina 3.7.2023 vietettiin täydenkuun aikaa. Täysikuu Kauriissa toi ja tuo edelleen hetken hyvää aikaa miettiä omaa vaurautta ja uraa. Kauris on hyvin toimelias ja aikaansaava etenkin työssään ja tämä täydenkuun aika onkin voinut laittaa työhön liittyviä kuvioita joko uusiksi tai sitten niitä on voinut syventää. Oma unelmatyö on niin itselle kuin toisillekin hyvin palkitsevaa eikä oma unelmatyö aina edes tunnu työltä – tätä puolta voikin tarkastella omassa työssä oli täydenkuun aika tai ei. Kauris tosiaan on uraan ja vaurauteen liittyvä merkki, joka näyttää myös tunteitaan teoilla. Teot ja puhuminen ovat samanvertaisessa suhteessa, joten jos jompikumpi näistä toimii itsellä paremmin niin sitä toista puolta voisi harjoittaa vaikka se tuntuisikin hieman oudolta tai jopa epämukavalta. Aina voi oppia itsestään uutta, vanhoihin tapoihin ei kannata jäädä liiaksi kiinni.

Nappaan tosiaan tämän hetken energiaa tarot-torstaihin mukaan ja syvennän sitä täydenkuun energialla. Katsotaan millaisia viestejä henkimaailma meille haluaa lähettää 😊 Valitse korttikuvasta puhuttelevin kortti ja alta voit lukea korttisi viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Tähti

Tähden kortti pyytää kiinnittämään huomiota omaan ajatusmaailmaan ja siihen millä tavalla voit sitä parantaa ja selkeyttää. Kun olet itsesi kanssa täydessä tasapainossa mikään tai kukaan ei pääse viemään sitä sinulta pois. Olet vahva ja tietoinen omasta kehostasi ja ajatuksistasi eikä myöskään egosi pääse hallitsemaan niitä. Yhteys universumiin antaa valoa ja lujuutta uskoa hyvyyteen, niin maailman kuin myös ihmisten. Tähti -kortin energia on todella kaunista ja harmonista. Löydä myös tämä harmonia sieluusi olemalla yhteydessä maailmankaikkeuden kanssa meditaation, metsän tai energiahoidon avulla. Sitä kautta saat sisimpäsi tasapainoon ja löydät omat vahvuudet.

2. Hirtetty

Ota ohjat omiin käsiisi ja ole kärsivällinen. Vaikka tämä hetki tuntuisikin olevan paikoillaan niin tämä hetki valmistelee sinua johonkin uuteen. Kortti pyytää nauttimaan tästä hiljaisuudesta ja paikoillaan olemisesta ja keräämään voimia tulevaan, jotta selviät mitä ikinä elämä eteesi tuokaan. Hetki paikoillaan oleminen antaa uusia näkökulmia elämästä, mutta silloin kun tunnet, että on sinun aikasi lähteä liikkeelle – lähde. Olet siihen sisäisesti täysin valmis ja kaikki ne voimavarat tulevat käyttöösi silloin kun niitä tarvitset. Kaikkia voimavaroja ei pidä eikä tulekaan käyttää kerrallaan vaan silloin kun niitä tarvitsee ja keskittyy silloin siihen. Ole kärsivällinen, sillä juuri nyt sitä tarvitaan ehkä enemmän kuin koskaan.

3. Narri

Älä polvistele peloillesi vaan kohtaa ne. Olet tietoinen omista peloistasi, joten mikä enään estää kohtaamasta ne? Sinun ei tarvitse hiiviskellä pelot olkapäilläsi vaan kerää rohkeutesi kääntää uusi sivu elämässäsi ja sanoa turhille peloille heipat. Olet saavuttanut jonkin pisteen elämässäsi, jonka voit kiitollisena jättää taakse. Olet oppinut omista ja muiden virheistä, käytä näitä oppeja tässä hetkessä. Elämän aikana opitut opit ovat kantavia ja niiden avulla pääset eteenpäin aina kun tarvitset. Sisäinen lapsesi saattaa huutaa, että tule kuplastasi ulos, nosta leuka rinnasta ylös ja näe itsesi sekä tulevaisuutesi kirkkaana ja rakkaudentäyteisenä. Olet siihen valmis ja sydämessäsi tunnet sen. Nyt on aika laittaa tulta pesään.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. Teen myös energiahoitoja niin etänä kuin myös lähihoitona ❤️

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *