Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – maallisen ja henkisen rikkauden tasapaino

Henkinen rikkaus, mitä se oikein on? Henkinen rikkaus on kaikkea mikä sinussa jo on, kuten rakkaus, luovuus, myötätunto, rehellisyys, taito, rauha sekä ilo ja onni. Henkistä rikkautta ei voi ostaa, se täytyy löytää. Rauhan tunteen löytää meditaatiolla ja luonnosta, omat taidot löytyy olemalla oma itsensä ja rakkauden löytää omasta sydämestä. Maallisella rikkaudella ei pitäisi korvata henkistä rikkautta vaikka toki maallista rikkautta myös tarvitsemme laskujen maksamiseen ja ruoan ostamiseen. Maallisella ylenpalttisuudella saatamme hukuttaa sen todellisen minämme ja jopa korvata sillä jotain, mikä elämästämme puuttuu. Uskon, että maallinen rikkaus löytää luoksemme silloin, kun olemme omia itseämme ja teemme sydämen ja rakkauden kautta työtämme.

Tarot-torstai kulkee vahvasti tämän aiheen ympärillä. Laitan tähän alle kuvan kolmesta tarot-kortista, valitse intuitiolla sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti juuri sinulle haluaa viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kutonen

Tunne sisälläsi ne asiat missä haluat menestyä. Menestys ja saavutus mikä tulee sisimmästäsi tulevat ilmi ulkopuolisena runsautena, rakkautena ja yltäkylläisyytenä. Pinnallinen saavutus ei enään tuota menestystä ja iloa vaan suuri menestys tuntuu sydämessä asti huolenpitona, rakkautena ja rehellisyytenä. Menestys vaatii hyvää ja rakkaudellista energiaa ympärille, jotta tavoitteesi tulevat toteen. Muista, että epärehellisyydellä hankittu menestys ei tule kantamaan pitkälle. Pohdi, onko tekemäsi työ vain työtä maallisen mammonan perässä vai onko se työtä, jolla voisit kehittää ja eheyttää omaa itseäsi ja sen kautta auttaa ja palvella elämää ja maailmankaikkeutta?

2. Lanttien kymppi

Hiljennä mielesi ja löydä vahvuutesi. Vahva ja vankka pohja ja tasapaino pitää mielen tyynenä jolloin luotat siihen, että kaikki järjestyy. Rikkaus – on sitten kyseessä maallinen tai henkinen – löytää elämääsi silloin kun pidät omat epäilykset ja vähättelyt kurissa. Avaa tie runsauteen kiitollisuuden avulla. Kiitollisuus on kuin magneetti. Kun olemme kiitollisia siitä kuka olemme ja siitä mitä olemme saavuttanut vedämme puoleemme kaikenlaista rikkautta magneetin lailla enemmän itseemme. Jätä huolet ja murheet maailmankaikkeuden ja enkeleiden käsiin. Näin sinulle jää enemmän energiaa ottaa vastaan rikkauksia. Olemme runsauden lähde, jonka avulla voimme myös lähettää runsautta sitä tarvitseville ja haluaville.

3. Lanttien seiska

Epäonnistumisen pelko voi vallata mielen silloin kun olemme esimerkiksi uuden äärellä tai menneisyyden kokemukset ovat olleet ei -toivottuja ja tuonut epäonnistumisia mukanaan. Onnistumisen ja luottamuksen energioita torjutaan helposti ja silloin epäonnistumisen pelot saavat ajatuksista yliotteen. Silloin on hyvä tarkastella uudestaan omia ajatuksia ja tiedostaa mihin kaikkeen itsestä on. Luottamalla omaan itseen turhat pelot eivät saa ylivaltaa ja usko tulevaan ja tähän hetkeen nousee. Muista, että olet paljon vahvempi kuin nämä pelot. Pysy omassa tietoisuudessa siitä mihin sinusta on, sillä olemuksella pystyt torjumaan kaiken negatiivisen energian ajatuksistasi ja ympäriltäsi etkä päästä niitä sisimpääsi.

Todella maanläheiset kortit nousi tällä kertaa. Kaikki lanttien kortteja, jotka pyytävät laittamaan myös tärkeysjärjestykseen maallisen ja henkisen rikkauden ja löytämään tasapainoa omiin ajatuksiin sen kautta ❤

Teen tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta ja olen tavoitettavissa päivittäin numerosta 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella puolen tunnin tarot-tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€), oman ajan voit varata numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *