Hae
Mirva Emilia

Maadoittuminen on kosketusta luontoon

Maadoittuminen on tapa, jolla pääset yhteyteen omaan kehoosi ja tähän hetkeen. Kun tuntuu, että pää leijuu taivaissa eikä keskittyminen oikein onnistu niin silloin on aika maadoittumiselle. Paras maadoittuminen tapahtuu luonnossa, jolloin sinulla on vahva ja paljas kosketus luontoon. Paljain varpain kävely nurmikolla, rannalla kävely tai laiturin päässä istuskellen jalat vedessä ovat erittäin hyviä maadoittumisen tapoja. Tämä herättää sinussa luovuutta ja energiaa sekä keskityt täysin siihen hetkeen.

Talvella hyvä maadoittumis tapa on käydä avannossa tai saunan jälkeen lumikasassa. Toinen vaihtoehto talveen (itselleni ainakin mieluisampi ?) on tehdä ihan arkisia asioita kotona, kuten tiskata, tehdä ruokaa ja siivota tai lähteä ulos kävelemään metsään ja kuunnella luonnon ääniä ja pysähtyä sen äärelle. Siellä sisäinen tasapainosi herää ja luovuus tulee esiin piilosta.

maadoittuminen on tärkeä osa henkisyyttä

Nostin ihanasta enkelipakastani teille viestin ja sieltä nousi maadoittumisen tärkeys. Sinua halutaan muistuttaa maadoittumisen tärkeydestä ja siitä, että etsi itsellesi juuri sinulle sopivat tavat maadoittua. Missä sinulla on vahvin yhteys luontoon, jossa pystyt maadoittumaan ja olemaan läsnä siinä hetkessä?

Joka kerta kun tunnet olevasi huonosti maadoittunut niin voit pyytää maadoittumiseen myös apua meidän ihanilta valo-olennoilta ja enkeleiltä. Ne auttavat sinua maadoittumaan täysin ja saamaan itsesi tasapainoon. Tämän jälkeen olosi on rauhallinen, seesteinen ja pystyt elämään täysin tässä hetkessä. Tiedäthän sen tunteen, kun olet kävellyt luonnon keskellä keräten marjoja ja ihastellut sitä rauhaa mikä ympärilläsi on. Tämä on maadoittumista parhaimmillaan ja oman henkisen tien kehittämistä. Yhdistä itsesi maahan ja tunne sen energia jaloissasi ja kehossasi.

Oman itsensä kehittäminen vaatii muutakin kuin kirjasta opiskelua. Meidän ympärillä tapahtuu koko ajan asioita, joista voimme ottaa oppia ja iloa tähän hetkeen. Oman henkisen polun ja yhteyden löytää kun keskittyy täysin omaan itseensä ja avaa sydämensä tulevalle. Nautitaan luonnosta, sillä sieltä saamme parhaan mahdollisen energian ja se toimii ihan valtavana luovuuden lähteenä.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.