Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen ritari – seuraa sinua tärkeitä asioita

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Ritari. Ritari on valmis lähtemään päämäärätietoisesti matkaan ja kohtaamaan kaikki haasteet ja ilot matkallaan. Tämän viikon kortti pyytääkin olemaan mukana elämän pyörteissä täydesti ja uteliaasti.

Sauvojen ritari – mikä on sinulle tärkeää?

Tämän viikon tarot on täydellinen jatkumo viime viikon Kohtalon kortille, joka pyysi antautumaan muutoksille. Oman polun löydämme kun seuraamme itselle tärkeitä asioita ja teemme niitä luovasti ja intohimoisesti. Miksi omaa energiaa tulisikaan estää ja pidätellä, sillä omalla polulla työskentely on sitä miksi olemme tänne tulleet. Oman henkisen kasvun myötä olen oppinut yhden erittäin tärkeän asian. Nimittäin sen, että elämän ei tarvitse olla aina niin vakavaa vaan siitä tulee nauttia ja tehdä niitä asioita mistä tulee onnelliseksi. Kun omassa tekemisessä on mukana intohimo niin silloin kasvaa onnellisuus ja tulee monenlaista ja erilaista menestystä.

Omaa polkua kuljetessa polku voi kuitenkin joskus tuntua pimeältä ja synkältä vaikka tiedostaakin sen olevan oikea suunta. Synkältä ja pimeältä tuntuvaa polkua on kuitenkin hyvä tarkastella ja kysyä miksi se on pimeä ja tarkkailla viestejä ja merkkejä, jotka johdattavat synkkyydestä valoon. Kun tiedostaa edes jollain tasolla sen miksi omalle tielle on tullut pimeyttä niin pääsee tekemään suunnanvaihdoksen. Suunnanvaihdos ei tarkoita takaisin kääntymistä ja luovuttamista vaan sitä, että tarkastelee ja muuttaa omia ajatuksia, tottumuksia ja käyttäytymismalleja. Uudistuminen omalla tiellä vaatii rohkeutta ja sitoutumista muutokselle. Ilman sitoutumista jatkamme samalla tiellä eikä aurinko pääse valaisemaan polkua. Sitoutuminen luo jännitystä, odottavaa tunnetta ja toivoa siitä, mitä elämä vielä eteen tuokaan. Se on erittäin mielenkiintoista aikaa ja matkaa.

Nyt kun alkoi leijonan kuukausi, niin tulinen Sauvojen Ritari antaakin heti tälle uudelle alulle vauhtia. Nyt on jätetty odottelut ja valmistelut taakse ja matkaan lähtö on valmis. Mikä sinua vielä estää tai rajoittaa liikkumasta? Pysähdy itsesi äärelle ja tiedosta nämä mahdolliset rajoitukset, jotta voit päästää niistä irti ja valloittaa oman polkusi auringon säteillä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella. 30 minuutin tulkintaa (40€) tai kirjallista tulkintaa sähköpostiisi (60€) voit kysellä numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.