Hae
Mirva Emilia

Kolmen tarotkortin nosto – valitse intuitiivisesti puhuttelevin

Mulla on ollut facebookin puolella joka viikko kolmen tarotkortin nosto ja se on ollut todella tykätty. Nyt mietinkin, että olisiko se nosto parempi näin, että kirjoitan sen tänne blogiin, nostatte intuitiivisesti allaolevasta kolmesta tarotkortista itsellesi puhuttelevimman ja saisit viestin heti tämän postauksen lopussa ?

Aiemmin tosiaan Facebookin puolelle olen laittanut niin, että olen kirjoittanut kommentoijille päivän lopuksi viestin siitä kortista minkä he ovat valinneet. En kuitenkaan ole varma näkeekö kaikki osallistujat kommenttikentästä oman kortin viestin, joten plussana tässä blogissa olisi se, että jokainen lukija näkisi kortin viestin itselleen heti eikä sitä tarvitsisi odottaa iltaan asti ? Viikon tarotkortti siis tulisi joka sunnuntai normaalisti ja näin tässä viikon keskivaiheilla tulisi tämä kolmen tarotkortin nosto. Miltä kuulostaa? ?

Kolme tarotkorttia – valitse puhuttelevin

Eli, valitse alla olevasti kuvasta Sinua puhuttelevin kortti.

Vasen kortti on numero 1, keskellä kortti numero 2 ja oikealla oleva kortti on numero 3.

Mitä kortti haluaa Sinulle viestittää

Jokaisella tarotkortilla on oma viesti ja tarkoituksensa ja jokainen tulkitsija tulkitsee kortit omalla tavallaan. Itse olen saanut paljon tukea korteista sekä vahvistusta omaan intuitiooni. Lue valitsemasi kortin viesti huolellisesti ja anna sen rakkauden ja positiivisuuden energian vallata itsesi ❤️

1. RAKASTAVAISET

Anna itsellesi mahdollisuus rakastaa ja olla rakastettu. Rakastavaisten kortti symboloi puhdasta, vilpitöntä ja syvällisiä ihmissuhteita, joissa opit rakastamaan ja antamaan rakkautta ehdoitta. Valitse itsellesi sellainen elämänkumppani ja sellaiset läheiset ystävät, jotka tuovat esiin kaikki luonteenpiirteesi, hyvät ja huonot. Näin ihmissuhteissasi sinut hyväksytään ja annetaan sinun olla juuri sinunlaisesi persoona.

Rakastavaisten kortti muistuttaa sinua siitä, että vaikka rakkaudessa ja parisuhteessa on useimmiten ”me” -muoto, niin älä unohda omaa sisintä ja omia halujasi. Välillä on vetäydyttävä omiin oloihin, jotta voi nauttia toisen läsnäolosta 100%.

2. TORNI

On aikasi katsoa asioita uusin silmin, kypsytellä uusia ideoita ja ottaa niitä esiin. Ole avoin, sillä sillä tavalla uusia ideoita ja oivalluksia syntyy. Kuuntele ja luota omiin syvimpiin ajatuksiisi. Sisimmästäsi ja intuition kautta tulee oikeat vastaukset ja vievät sinua oikeaan suuntaan. Muutosten vastustaminen voi tuntua tällä hetkellä helpolta ratkaisulta, mutta todellisuudessa se vie sinua vain kauemmaksi totuutta ja meneillään olevaa sisäistä ja ulkoista muutosta.

3. MIEKKOJEN PRINSESSA

Älä aliarvioi omia kykyjäsi vaan nyt on aika toimia! Jätä taaksesi ja lennätä savuna ilmaan vanhat toimimattomat asiat ja nouse asioiden yläpuolelle. Usko omiin hyviin puoliisi ja keskity asioihin, mitkä ovat sinulle tärkeitä. Nyt ei ole aika kompromisseihin vaan luota vaistoihisi. Irrottaudu niistä asioista, mitkä eivät enään palvele Sinua ja elämänenergiaasi. Ainoastaan sillä tavalla pääset jatkamaan elämääsi sellaisena kuin olet sen aina halunnut olevan.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *