Hae
Mirva Emilia

Rider Waite ja torstain tarot

Tällä kertaa käytän torstain tarotissa Rider Waite tarotteja, jotka on mun ensimmäiset tarotkortit. Nämä kortit olen saanut 20 vuotta sitten äidiltäni kun täytin 14 vuotta. Näitä suositellaankin ensimmäisiksi tarotkortiksi, koska kuvitus on hyvin selkeä ja opaskirja on helppolukuista ja helposti ymmärrettävää. Myös tämä opaskirja mulla on vielä tallessa, jonka sain näiden korttien kanssa. Toki tarotkortteja valitessa täytyy aina käyttää omaa intuitiota ja katsoa sellaiset kortit, jotka resonoi itseä. Näitä Rider Waite kortteja en itsekään ole paljoa käyttänyt, sillä olen tuosta 14 vuotiaasta (tai oikeastaan nuoremmasta) saakka katsonut Crowleyn korteilla ja ne on aina kutsunut mua kaikista eniten.

Laitan tähän alle kuvan kolmesta Rider Waiten kortista ja valitse niistä kortti, joka resonoi sinua eniten. Korttisi viestin pääset lukemaan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Rider waite – kuu

Kuun kortti pyytää ohjaamaan katsetta omaan sisimpään ja olemaan vastaanottavavaisempi sille, mitä elämä eteen tuo. Oman elämänpolun jatkuessa tapahtuu myös muutoksia omassa itsessä, älä pelkää näitä muutoksia vaan ole avoin ja rehellinen itsellesi siitä, mitä elämältäsi haluat omista peloista huolimatta. Oma intuitiosi johtaa sinua eteenpäin, anna tämän äänen tulla kuuluviin ja uskalla kohdata uusia kokemuksia. Kun etenet elämänpolkuasi, niin tarkastele myös pelkojasi ja sitä, ovatko ne oikeita vai oman mielen harhaa, jotka yrittävät olla vain hidasteena omassa kulussa.

2. Rider waite – Sauvojen kymppi

Muista, että Sinä et ole yksin. Sinun ei tarvitse kantaa kaikkea yksin vaan pyydä toisilta apua ja tukea. On hyvä pitää itsensä liikkeellä, mutta muista myös jaksamisesi raja. Silloin kun omat voimavarat on lopussa niin silloin oma energia muuttuu väsyneeksi ja uupuneeksi. Muista huolehtia hyvinvoinnistasi ja tee asioita, jotka tuovat elämääsi iloa ja positiivista energiaa. Näin jaksat huolehtia itsesi lisäksi myös toisista.

3. Rider waite – tähti

Olet kirkkain tähti mikä taivaalla loistaa, anna tämän tähden loistaa myös sisälläsi. Rohkaise itseäsi toimimaan niinkuin sisimpäsi sinua kehottaa toimimaan ja luota itseesi. Etsi itsellesi sisäistä tasapainoa ja kunnioita omaa kehoasi ja itseäsi. Olet itsesi totuuden lähde ja tiedät mitä voit tehdä ja mihin pystyt. Sinussa on paljon energiaa ja  voimavaroja, jotka odottavat pääsyä ulos. Luota ja usko itseesi ja omaan voimaasi toimia niinkuin parhaaksi näet.

Jos haluat laajempaa Tarot-tulkintaa olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan (60€) sähköpostiisi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.