Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Erakko – menneisyydestä tulevaisuuteen

Viikon tarotkortiksi nousi Erakko, joka edustaa yksin olemista ja vetäytymistä muusta maailmasta. Saamme asioihin ja omille ajatuksille paremmin vastauksen yksin, itseämme kuunnellen kuin ison porukan keskellä. Luulen, että meissä kaikissa piilee jossain määrin pieni erakko ja tästä erakonomaisesta yksinäisyydestä tulisikin osata nauttia.

Erakolle yksinäisyys tarkoittaa rauhaa ja tässä energiassa hän kulkee omaa tietä. Erakko tietää minne mennä, mihin pyrkiä ja hän auttaa samalla toisia heidän sisäisellä matkalla. Matka henkiseen elämään ja omalle polulle voi olla välillä hukassa, mutta silloin voi pyytää läheisiltä apua tai etsiä vastauksia syvemmältä itsestä toisen auttamana. Toimi niinkuin sinulle on hyväksi ja tee mikä on sinulle tärkeää. Kuuntele itseäsi, sydäntäsi ja sisintäsi. Näin kasvat omalle henkiselle polullesi. Kortti kehottaa tekemään myös keskeneräiset asiat loppuun, jotta pääset luomaan enemmän järjestystä elämääsi sekä tasapainoa ja harmoniaa.

Erakko luottaa omiin valintoihin

Kortin tarkoitus kuvastaa yksin olemista, ja yksin ollessa voit saada helpommin vastauksia kysymyksiisi. Kun olet yksin itsesi kanssa et välitä muiden mielipiteistä vaan uskot siihen, mitä alitajuntasi ja sydämesi sanoo. Nämä kertovat rehellisesti mitä sisimmässäsi kaipaat ja haluat. Jotta pystyt kuuntelemaan omaa alitajuntaasi tarvitset yksinäisyyttä, rauhaa ja hiljaisuutta. Hälinässsä ja muiden seurassa ei pysty keskittymään siihen mitä oma sisin yrittää kertoa vaan lähdemme helposti muiden juttuihin mukaan. Muista kuitenkin ettet vetäydy liikaa yksinäisyyteen ja vieraannu todellisuudesta vaan tässäkin asiassa tasapaino on tärkeä ja merkittävä asia, jotta emme lähde harha kuvitelmille. Anna itsellesi aikaa silloin kun sitä tarvitset ja toisena hetkenä iloitse ystäviesi seurassa.

Ihmismieli valtaa meidät välillä rankallakin kädellä epäuskoon. Taistellaan omia ideoita vastaan eikä anneta niille mahdollisuutta. Uskotaan ennemmin toisten mielipiteisiin kuin omaan ja jälkeenpäin kaduttaa kun ei lähtenytkään rohkeasti sille omalle tielle. Mutta tiedätkö mitä, koskaan ei ole liian myöhäistä uskoa itseensä ja mennä eteenpäin, kohti omia unelmia  kohti omaa sielunmatkaa. Tartu niihin hetkiin, jotka tuodaan luoksesi ja nauti matkastasi.

Kortin kolmipäisessä koirassa yksi pää katsoo taakse, joka tarkoittaa menneisyyteen katsomista kun taas kaksi päätä katsoo tulevaan. Tämä tarkoittaa sitä, että on uskallettava kohdata menneisyys, jotta voi jatkaa johonkin uuteen. Älä jää kiinni menneisyyteesi vaan jatka eteenpäin valoa kohti. Jos jäät kiinni menneisyyteesi et näe valoa mikä edessäsi on.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *