Hae
Mirva Emilia

Torstain tarot – keskity, usko, vapaudu

Vapaudu on tämän Torstain tarotin sanoma monessakin mielessä. Torstai tarot saa mut aina hyvälle tuulelle, koska valitseman kortin sanoma on tarkoitettu juuri sinulle. Valitsema kortti tulee oman intuition kautta ja uskon, että siksi juuri sillä kortilla on jokin suurempi merkitys ja viesti itselle. Tämä viesti, mikä tulee ei ole tarkoitettu käytettäväksi pintapuoliseen ajatteluun vaan tutustumaan itseensä syvemmin. Ota tämänkin torstain tarotista itsellesi kaikki irti, lue kortin viesti rauhassa ja tiedosta kaikki tunteet mitä kortti sinussa herättää ❤️

Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin tarot. Alta löydät kortin viestin ?

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Tasapaino

Keskity löytämään oma sisäinen tasapaino arjen keskelle ja järjestä asiat niin, että ne tukevat sinun omaa sisäistä tasapainoa. Mitä rauhallisempi mieli sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on toteuttaa omia ideoitasi. Muista, että hätiköimällä et saa asioita valmiiksi etkä löydä ratkaisuja. Sulje mielesi sinua häiritseviin tekijöihin ja keskity tällä hetkellä oleviin asioihin.

Jotta sisäinen tasapaino pysyy omassa tasossa on mietittävä, niitä asioita mitkä tasapainon pitävät. Älä anna sisäisen tasapainon horjua, vaan keskity olennaiseen ja kaikkeen hyvään. Silloin tasapainosi pysyy ennallaan eikä lähde horjumaan puolelta toiselle. Tasapainon kortti pyytää sinua tunnistamaan ne tilanteet, asiat ja ihmiset ketkä ja mitkä horjuttavat tasapainoasi. Pyri säilyttämään oma sisäinen tasapaino haastavasta tilanteesta huolimatta. Sinun sisäinen rauha ja tasapaino pysyy kun olet vahva myös niissä tilanteissa, missä tasapainoa yritetään horjuttaa ❤️

2. TäYTtymys

Elämä antaa sen mitä tarvitaan, niin myös sinun kohdallasi. Luota ja usko siihen, että elämä vie sinua juuri oikeaan suuntaan ja antaa sinulle kaiken tarvittavan. Oma mieli voi haluta kaikenlaista mutta se, mikä on tarpeellista voi olla vain pieni osa oman mielen haluista. Elämä on tässä ja nyt, nauti kaikesta siitä mitä sinulla jo on.

Kortin maljat ovat täynnä täyttymyksen tuomaa hyvää oloa, iloa ja yhdessäoloa. Kaikki tämä ilo ja hyvä olo nousee omasta itsestä ja sydämestä eikä sen eteen tarvitse taistella. Positiivinen energia ja luottamus elämää kohtaan näkyy ja säteilee ulospäin onnellisuutensa ja tyytyväisyytenä. Onnellisuus on sinussa itsessä ❤️

3. MiekkojEN prinssi

Tämä kortti nousi parisen viikkoa sitten myös viikon tarotkortiksi ja voitkin käydä lukemassa kortista pisemmin tästä linkistä jos haluat ?

Katkaise siteet sellaisiin asioihin, jotka eivät enään palvele tai vie sinua eteenpäin. Itse tulkitsen kortissa olevat pienet roikkuvat ihmiset omina riippakivinä, jotka yrittävät tulla häiritsemään omaa elämää, jopa kerta toisensa jälkeen. Kuvan Prinssi eli sinä on kuitenkin vahva etenemään omaan suuntaan ilman näitä haamuja. Kaikesta väärinkäsityksistä ja epäilyksistä on päästettävä irti, jotta pääsee jatkamaan avoimesti eteenpäin.

Vaali omia arvojasi ja elä niiden mukaisesti. Sinun ei tarvitse elää muiden mukaan tai muiden olettamuksien mukaan. Mennyt ei enään hallitse sinua eikä mieltäsi vaan sinun eteen avautuu aivan uudenlainen polku. Luota itseesi, intuitioosi ja omiin arvoihisi. Ne johdattavat ja vievät sinua eteenpäin ilman kahleita ja pelkoa ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Teen tarot-tulkintoja päivittäin palvelunumeroni kautta 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *