Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai Rider Waite korteilla

Rider Waite -tarotkortit on erittäin hyvä ensimmäinen pakka aloittelijalle ja taroteista kiinnostuneille. Kuvitus on selkeä ja korttien mukaan on mahdollista saada myös opaskirja ja se tietysti kannattaakin ostaa korttien yhteydessä niin pääsee tutustumaan syvemmin korttien symboleihin ja merkityksiin. Olen ennenkin täällä kertonut, että sain omat Rider Waite kortit 14 -vuotis syntymäpäivälahjaksi ja silloin niitä omassa huoneessa itsekseni katselin ja lueskelin opaskirjaa. Haluan muuten ennenkuin aloitetaan tarotviesteillä niin kertoa, että tämän kuukauden eli uusimmassa Ultra -lehdessä on mun kirjoittama juttu Tarottien historiasta. Kirjoitin eilen blogiin siitä tiivistelmän ja koko juttu on luettavissa lehdestä.

Mutta sitten viestien pariin. Rauhoita oma mielesi ja tutustu avoimesti alla olevaan kuvaan ja tarot kortteihin. Valitse intuitiollasi sinua puhuttelevin kortti ja lue alta, millainen viesti Sinulle tuli.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Sauvojen ässä

Sinusta vapautuu aivan mieletöntä energiaa käyttöösi, jonka avulla intohimosi ja luovuutesi lähtevät uuteen lentoon. Älä pysäytä tai torju tätä voimakasta energiaa vaan löydä tämän energian avulla itsestäsi uusia puolia ja taitoja. Kehitä ja uudista itseäsi esimerkiksi jollain uudella kurssilla tai etsi tietoa asioista, jotka kiinnostavat sinua. Uuden oppiminen voi viedä sinua vaikka mihin! Ole avoin kaikelle ajatukselle mitä mieleesi tulee ja anna koko olemuksesi kukkia.

2. Maljojen kuutonen

Kortin maljat ovat täynnä kauniita kukkia, jotka kuvaavat kauneutta sisälläsi ja sinun unelmia joihin kuuluvat kaikenlaiset hyvänolon tunteet. Päästä irti omista rajoituksistasi ja uskalla unelmoida ja elää vapaasti. Älä rajoita itseäsi tai mielikuvitustasi vaan elä vapaana ja peloista irtipäästäneenä. Mikä on sinun ensimmäinen askel siihen, että voisit elää unelmiesi elämää? Luota omaan itseesi ja nauti sinulle annetuista kyvyistä ja lahjoista.

3. Sauvojen kolmonen

Tasapainota mieltäsi, kehoasi, sieluasi ja löydä rauha ja seesteisyys sisimpääsi. Pidä huolta itsestäsi kokonaisvaltaisesti ja kuuntele sydämesi ääntä. Kunnioittamalla omaa kehoasi alat tuntea itsessäsi uudenlaista rauhaa ja mielihyvää, mikä näkyy myös ulospäin. Kortin kuvassa oleva hahmo on täysin rauhallinen oman itsensä kanssa, ja jotta sinäkin pääset tähän levolliseen olotilaan on sinun kuunneltava kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Mitä sinä tarvitset juuri nyt? Mitä koko olemuksesi kaipaa tällä hetkellä?

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.