Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: aselepo – aloita arkesi rauhallisen tehokkaasti

Viikon tarotkortiksi nousi Aselepo, joka pyytää aloittamaan pitkän joulunajan ja muiden juhlapyhien jälkeen arjen rauhassa mutta samalla tehokkaasti. Arki on palannut monelle loman jälkeen ja intoa riittää aloittaa taas työt tai opiskelut. Aselevon kortti muistuttaa pitämään sisäisen rauhan, jotta oma energia kohdistuu oikeisiin asioihin. Nyt ei kannata hätäillä!

Nyt kun tosiaan arki on palannut taas monelle niin oma suojautuminen on paikoillaan, jotta omassa vahvuudessa ja tietoisuudessa pysyminen on mahdollisempaa. Voit suojautua ulkopuolisista energioilta kuvittelemalla itsesi ympärille sekä sydämeesi kirkkaan valokehän ja pyytää sitä korkeammalta voimalta rakkauden nimissä. Ihmiset on hyvin herkkiä nykypäivänä ja herkät imevät painostavaa energiaa ympärilleen todella helposti. Siksi tämä suojautuminen on tärkeää sekä itsensä puhdistaminen päivän päätteeksi vaikka meditoinnin avulla. Anna meditoinnissa tulevan parantavan energian hoitaa päivän pölyt harteiltasi pois ja nauti illasta ja yöstä rauhallisin mielin ilman taakkaa 😊

Aselepo – anna itsellesi aikaa

Joskus tarvitsemme enemmän aikaa ihan vain itsellemme. Tämä voi olla myös viesti siitä, että sydämelläsi on jotain tärkeää sanottavaa sinulle. Keho ja mieli kertoo mitä milloinkin tarvitsemme. Kun kaipaamme omaa tilaa ja aikaa niin anna kehollesi ja mielellesi sitä. Kun lepäät keräät samalla uusia voimia. Jos olemme koko ajan menossa ja tekemässä jotain niin kehomme ja ajatuksemme pysähtyy ja menemme liian isolla vaihteella vaan eteenpäin sen enempää miettimättä. Mieli ja ajatukset pysyvät parhaiten selkeinä kun niille antaa happea, tilaa ja rauhaa. Ja näin myös sydämen ja intuition ääni pääsee parhaiten kuuluviin.

Tietoinen läsnäolo on myös tämän kortin muistutus tähän viikkoon. Pyri olemaan tietoisesti läsnä tässä hetkessä. Älä murehdi mitä huominen tuo tullessaan tai siitä mitä et eilen tai toissapäivänä tehnyt vaan elä tässä hetkessä. Tässä hetkessä, juuri nyt kaikki on hyvin. Kun olet tietoisesti läsnä itsellesi teet itsesi parhaaksi myös parhaimmat päätöksiä. Kun päätökset tulevat sydämestä ne ovat aitoja, kestäviä ja mielekkäitä. Tiedostat tehneesi oikean ratkaisun kun et hätäile vaan rauhoitat mielesi tyyneksi ja annat vastauksen tulla sisimmästäsi. Tietoinen läsnäolo auttaa pääsemään tähän tilaan ja sitä onkin hyvä harjoittaa päivittäin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *