Hae
Mirva Emilia

Be yourself – muoti kuuluu kaikille

Illalla juhlat eikä mitään päälle pantavaa! Tuttua, eikö 😀 Olen ollut vaatemyymälässä töissä nelisen vuotta ja haluan aina löytää asiakkaalle mieluisia vaatteita ja hänen tyylisiä. Paras palkka on se kun asiakas lähtee hyvällä mielellä ja on olen varma että vaate tulee käyttöön. En halua edes yrittää myydä sellaisia vaatteita tai asusteita mistä huomaan ettei asiakas ole varma tuleeko se käyttöön vai ei.

Meillä jokaisella on oma tyyli, muista tuoda se aina näyttävästi ja tyylikkäästi esille. Ei ole mitään väliä minkä kokoinen tai mallinen olet sillä jokaiselle löytyy upeita vaatteita. Ja mikäs sen kuumeempaa kun se, että kannat itsesi itsevarmasti ja tyylikkäästi! Vaikka meidän oma persoona ja sisäinen olemus ovat tärkeämpiä kuin ulkoiset tekijät, tuo se kuitenkin valtavasti itsevarmuutta kun olet itseesi tyytyväinen. On toki tilanteita jolloin emme ole täysin tyytyväisiä oman kehoomme ja ulkomuotoomme. Mutta silti myös silloin haluamme näyttää hyvältä ja olla eduksemme. Sen sijaan, että alkaisimme miettimään ja toivomaan että olisimme toisen kokoisia tai muotoisia voimme vaatteiden ja värien avulla tasapainottaa vartaloa ja olla tyytyväisiä ja onnellisia siitä millaisia olemme. Pääasia, että meillä itsellämme on hyvä olla eikä se mitä muut ajattelevat! Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa omalle peilikuvallemme, että oletpa Sinä kaunis ja upea.

Kävin Tampereella mun ihanan naisporukan kanssa ja kävimme muutamissa vaateliikkeissä (mitä syömisiltä ja juoruiluilta kerettiin :D). Kevääksi on tullut aivan ihania värejä. Keltaista, vaaleanpunaista, sinistä. Kukkaa ja eläinkuosia. Tällä kertaa en vielä ostanut kevääksi mitään (outoa :D) mutta muutama paita jäi mietintään. Ehkä ne vielä löytää mun vaatekaapin tässä lähiaikoina xD

Pakkanen kun vähän hellittää teen täyssiivouksen taas vaatekaappiini ja katson mitä kevät vaattetta sieltä löytyy. Teen usein muutamia asukokonaisuuksia valmiiksi, jotta vältytään niitä tilanteita kun pitäisi olla jo menossa ja mä mietin vielä vaatteita. Teen helppoja kokonaisuuksia mitkä käy tilanteeseen kun tilanteeseen niin siitä on helppo napata vaatteet ja tiedän varmasti että ne tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Ikä on tehnyt tehtävänsä tässäkin asiassa sillä mulle on todella tärkeää että vaatteet tuntuvat hyvältä päällä eikä pelkästään näytä. Tiedän jo sovituskopissa että jos vaate ei tunnu päällä hyvältä niin sitä ei tule käytettyä. 

IMG_20190120_125853.jpg

  • Omaa tyyliä ei saa kadottaa vaan kanna itsesi itsevarmasti ja upeasti.
  • Etsi itsellesi ja vartalollesi sopivia vaatteita, aloita omasta vaatekaapistasi.
  • Vie ylimääräiset vaatteesi keräykseen ja tee valmiita asukokonaisuuksia.
  • Käytä niitä vaatteita, jotka miellyttävät SINUN silmääsi ja missä Sinun on hyvä olla.

Rakasta itseäsi ja tuo itsesi esiin itsevarmasti ja tyylikkäästi <3

– Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.