Hae
Mirva Emilia

Kauratyyny on tuonut helpotusta vatsan kouristuksiin

Kauratyyny on ollut pitkästä aikaa taas kaveri muutaman päivän ajan kun vatsan kouristuksia on tullut enemmän ja vähemmän. Tänään päivä on oikeastaan ollu kaikista pahin ja kauratyynyä pidin vatsalla iltapäivään saakka ja nukuin päikkärit. Lämmin kauratyyny on kyllä niin hyvä apu kouristuksiin! Se auttaa hellittämään kipua ja rentouttaa vatsaa. Enään en tulisi toimeen ilman sitä.

Vatsakipuja ei kovin usein mulla ole ja silloin kun ne tulee niin se laittaa kyllä väsyttämään ja keho menee jotenkin ihan solmuun. Laskeskelin, että tämä olisi viides vuosi ei ole kaukana kun olen sairastanut suolistosairautta. Pitkä aika ja hyvin olen sairauden kanssa pärjännyt. Mutta sen huomaan, että kun on herkkä vatsa niin se reagoi todella helposti kaikkeen väärään ruokaan ja varsinkin stressiin. Viikonloppuna olin messuilla töissä ja huomasin, että vatsan pohjassa oli pientä jännitystä vaikkei todellakaan olisi tarvinnut. Tää on kyllä ihan hullua, tykkään välillä käydä muuallakin töissä kuin vain tehdä niitä täällä kotona ja sitten kun menen niin jännitän vatsani kipeäksi. 😀 Toinen syy kipuihin on, että söin viikonlopun ajan tosi epäsäännöllisesti ja se vaikuttaa vatsaani aina negatiivisesti. Mutta mitä tästä nyt voisi sitten olettaa – en lähde kotoa kauemmaksi töihin. MUTTA tässä tulee taas eteen se, että en halua enkä anna periksi sairaudelle. Olen ollut koko tämän ajan kun diagnoosi on ollut, että en anna tämän hallita elämääni. Ja onneksi olenkin saanut pidettyä kipuja kurissa valtaosin hyvän ruokavalion avulla silloinkin, kun olen ollut työreissulla. Työreissut ovat niitä, mitkä aina vähän jännittää ja laittaa sen takia herkän vatsan oireilemaan.

Mutta tosiaan työreissut eikä mitkään muutkaan reissut vähene herkän vatsan takia vaan teen niitä juuri sen verran mikä tuntuu hyvältä. Sitten levätään sen jälkeen ja annetaan keholle lepoa kun olen kotona 😊 Mutta on tää vatsa vaan niin outo ja elää välillä ihan omaa elämäänsä. Tässä on sairaus mistä voi sanoa, ettei kahta samanlaista ole. Jokainen kenellä tämä on, on niin erilainen omansa kanssa. Ja oikeastihan nämä mun oireet on lastenleikkiä siihen verrattuna mitä jotkut joutuvat kokemaan. Mutta tämä on minun vatsani ja tämän kanssa opettelen elämään niin, ettei oireet pahenisi. Ja mitä reissuihin tulee, yritän ottaa tästä taas oppia ja muistaa ainakin syödä tasasin väliajoin. Jännitykselle en niinkään voi mitään muutakun yrittää pitää mielen rauhaisana, mutta ruoan suhteen voin ja nämä päivät on muistuttaneet sen tärkeydestä 😊

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *