Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – mitä sielu tahtoo sinun tekevän?

Mitä oma sielu kutsuu sinun tekevän? Tämä kysymys ja viesti nousi Work your light – oraakkeli pakasta, jonka halusin nostaa ennenkuin alamme katsomaan tarot-torstain viestiä. Sielun kuunteleminen vaatii rauhoittumista ja keskittymistä, jolloin oma sielun viisaus pääsee kuuluviin. Muistatko sinä kuunnella sieluasi ja omaa tahtoasi? Mitä sielusi kutsuu sinun tekevän?

Tätä aivan herttaista ja kaunista pakkaa on saatavilla Tarotpuodista.

Meillä oli aamupäivä sadetta ja heti huomaa kuinka ilma virkistyi ja raikastui. Luonto on toden teolla kaivannut sadetta ja tämän jälkeen varmasti marjapuskat ja kasvimaa saa uudenlaista loistoa. Viime päivien helteet on laittanut ainakin itseäni väsyttämään, mutta nyt tästä tarot-torstain viestistä annan myös sinulle uutta energiaa ja puhdistusta. Rauhoita mielesi ja hengitä muutama syvähengitys ja valitse kolmesta kortista Sinua puhuttelevin kortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Sielu kaipaa maadoittumista – maahinen

Epäonnistumiset, pienet kolhut tai epäröimiset huokuu huonosta energiasta maan kanssa. Päässä vilisee ajatuksia ajatuksien perään ja oma tekeminen voi olla yhtä koheltamista. Silloin on aika maadoittua ja luoda uudestaan yhteys maahan ja luontoon. Turhat huolet ja ajatukset jäävät, kun astelet rauhalliselle metsälenkille ja katselet ympärillesi. Elä elämääsi harmoniassa luonnon kanssa ja tuo sieltä onnellisuutta, iloa ja rakkautta elämääsi. Luonto on luotu sielusi tarpeisiin, joten etsi sieltä itsellesi tasapainoa ja voimaa metsän siimeksestä.

2. Sielun täydeltä onnea – kalanluinen kannel

Älä estele itseäsi olemasta onnellinen vaan täytä elämäsi positiivisella energialla ja ilolla. Älä jää jumiin vaan keksi uusia ratkaisuja omalla kekseliäisyydelläsi. Älä heitä kirvestä kaivoon vaikka tuntisitkin jääväsi jumiin sillä uudet ja odottamattomat haasteet voivatkin avata uusia ovia ja mahdollisuuksia. Sielusi antaa sinulle vastauksia kun keskityt huonossakin tilanteessa sisimpääsi. Sieltä löytyy uusia ratkaisuja ja vastauksia kuinka edetä omalla polulla. Olet oppinut elämäsi aikana paljon asioita, nyt on aika ottaa näitä oppeja käyttöön omalla tavallasi. Sielusi muistuttaa, että vaikeana aikana selviät elämäsi oppien avulla sekä positiivisella elämä energiallasi.

3. Sielusi kaipaa anteeksiantoa sinulta itseltäsi – hautausmaan väki

Sielusi muistuttaa, että tehtyä ei saa tekemättömäksi mutta omista virheistä voi aina oppia. Negatiiviset tunteet eivät katoa mihinkään vaikka kuinka niitä yrittäisi haudata maan alle. Hyväksy asiat mitä menneisyydessä on tapahtunut ja hyväksy kaikki tunteet mitä se tuo tullessaan. Negatiiviset tunteet nousevat esiin yhä uudestaan, kunnes osaamme hyväksyä menneisyyden tapahtumat. Anna itsellesi anteeksi ja anna anteeksi myös muille. Jokainen tekee virheitä elämässä ja jotta niistä pääsee irti täytyy ne hyväksyä osaksi elämää ja annettava itsellemme anteeksi. Muista, että olet rakastettava ja positiivista energiaa välittävä varjoista huolimatta. Vanhoja taakkoja ei tarvitse enään kantaa mukana eikä sinun tarvitse syyllistää enään itseäsi tai muita. Jätä vanhat pettymykset taaksesi ja käännä katseesi kohti tulevaisuutta.

Jos haluat laajempaa Tarot-tulkintaa olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.). 

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.