Hae
Mirva Emilia

Mää en mee koskaan messuille töihin – ja taas olin

Mää oon tykännyt lapsesta saakka kierrellä messuja. Niissä on aina ihana tunnelma ja ihmiset on hyvällä tuulella. Messuilla kierrellessä oon aina ajatellut, että mää en koskaan halua mennä messuille töihin. Musta on ollu aina jotenkin kauheeta kävijänä jos myyjä on tuputtanut tuotettaan ja huutelee vielä perään, että tuu nyt vaan ostamaan 😀 En oo tykänny tästä tyylistä ennen enkä vielä tänä päivänäkään. Musta on ihana saada rauhassa katsella tuotteita ja kysellä niistä ite. Sillon (ainakin mulla) ostohammasta alkaa kutkuttaa kun saa omassa rauhassa tutustua ja katsella tuotteita tai palveluita.

Mulle on aina ollut myyminen vaikeaa. Mää en jotenkaan osaa sitä 😀 Mikä on pieni haaste varsinkin näin yrittäjänä. Mutta oon ajatellut sen niin, että juuri mulle oikeat asiakkaat löytävät kyllä tiensä mun palvelun ja korujen luo ilman kauheita myymis taktiikoita. Tässä tarvitaan kovaa luottamusta ja oman asiakasryhmän tuntemista. Esimerkiksi tämän viikonlopun messut ei välttämättä ollut sitä mun asiakaskuntaa.

Messut on tottakai aina hyvä tapa tuoda itseään ja brändiään esiin ja varmasti monet silmäparit näkivät kuka olen ja mitä teen vaikkei myynnillisesti mikään jackpot ollutkaan. Ja sainhan taas uusia tuttavuuksia! Joten missään nimessä viikonloppu ei ollut hukkaan heitettyä aikaa. Tykkään kuitenkin olla paljon ihmiset seurassa ja tutustua saman henkisiin ihmisiin. Messut missä viikonloppuna olin, oli hyvin yleiset messut ja siellä jotkut ihmiset juoksi jopa karkuun kun he huomasi, että teen tarot-tulkintoja 😀 Tää on musta niin vanhanaikainen tapa ajatella tarotmaailmaa. Tarot on kuitenkin itseensä menemistä, oman intuition vahvistamista ja itsensä ja omien ajatuksien tuntemista sekä näkemistä syvemmin, joten välillä kummastelen kovastikin mikä siinä pelottaa. Kuitenkaan emme osaa itsemme eteen tehdä oikein mitään, jos emme tiedä keitä olemme ja mitkä on omat arvot.

Muutosta, mitä oma elämä, asenne, tottumus tai uskomus kaipaa (jos kaipaa) ei välttämättä haluta tiedostaa, koska tottakai muutoksen tekeminen pelottaa kun on johonkin tottunut. Mutta miksi mihinkään sellaiseen tulisi jäädä kiinni jos se ei enää palvele? Isoja kysymyksiä, mihin vain me itse osaamme vastata ja tehdä tarvittavat muutokset mutta tarot voi siinä auttaa, olla tukena ja vahvistajana. Eli ei ainakaan mun korvaan kovinkaan pelottavaa tuo tarot-tulkinta ole 😊 Jokatapauksessa, vaikka juuri nämä messut ei ollut mua varten niin kesäkuussa tuutte löytää mut Viikinsaaresta summer vibes -tapahtumasta. Siellä on ihan huikee kattaus esiintyjiä, puhujia ja näytteilleasettajia, joten jos henkinen hyvinvointi kiinnostaa niin sinne kannattaa 11.6 suunnata 😊

Mutta nyt me lähdetään palauttamaan mummun auto ja katsotaan, josko kävis hakemassa samalla pizzaa koko porukalle 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *