Hae
Mirva Emilia

Luonnonkosmetiikka – tämän hetken käytetyimmät

Luonnonkosmetiikka on tullut jäädäkseen mun kaappeihin ja haluankin vinkata nyt mun tämän hetken käytetyimmät tuotteet. Koska ikää on jo yli 30 niin kaapista täytyy löytyä iholle sopivat tuotteet, kuten seerumi jota käytän joka ilta puhtaille kasvoille. Iho tarvitsee kokoajan enemmän ja enemmän ”huoltoa”, koska iän myötä iho muuttuu. Mun mielestä on todella kaunista kun naisella näkyy esimerkiksi luonnolliset silmänympärysrypyt, koska se tuo naisellisuutta. Haluan rypyistä huolimatta kuitenkin pitää kasvoni ja ihoni kuultavana ja hyvinvoivana ja luonnonkosmetiikka auttaa mua siinä. Nyt vinkkaan myös teille, mitä tuotteita tällä hetkellä käytän.

luonnonksmetiikka yleistyy kokoajan

Luonnonkosmetiikkaa on todella hyvin saatavilla ja hintakategoria on edullisesta kalliimpaan. Mä ite tykkään käyttää laadukkaita tuotteita, en kuitenkaan niitä kalleimpia. Luonnonkosmetiikka yleistyy kokoajan ja musta onkin ihanaa, että luonto otetaan tässäkin huomioon kokoajan enemmän ja enemmän. Yksi mikä tekee luonnonkosmetiikasta ihanan on se tuoksu. Mulla on käytössä rasva, mitä laitan iltaisin ja siinä on aivan mieletön tuoksu <3

Käytetyin saippua mitä koko perhe voi käyttää ja mitä itsekin käytän päivittäin aamuisin kun käyn suihkussa on Saaren Taika -Teepuusaippua. Se poistaa hyvin rasvan ja lian mitä yön aikana on iholle kertynyt ja tämä poistaa myös meikin iltaisin tehokkaasti. Mulle saattaa tulla aina aika ajoin näppyjä kasvoille ja tämä Teepuu saippua auttaa myös ehkäisemään niitä. Tämä saippua on erityisen hyvä, jos on ongelmallinen iho. Puhdistuksen jälkeen käytän aamulla Saaren Taika Vitamiini ACE kosteuttajaa. Tämä voide antaa ihanan kevyen tunteen kasvoille ja sen päälle on myös hyvä levittää meikkivoide. Mulla on käytössä tällä hetkellä myös Ecco-Verden verkkokaupasta luonnonmukaiset meikit mitkä on ollut ihan super ihanat. Kulmakynä on mm. bambusta tehty ja erityisesti ripsarista oon tykännyt, koska se erottelee ja tuo pituutta ripsiin.

Pr-toimisto lähetti mulle super hyvän seerumin, kasvovoiteen ja puhdistusgeelin joita käytän iltaisin. Näitä ecooking -tuotteita saa esimerkiksi stockalta ja sokokselta ja näihin oon kyllä tykästynyt tosi paljon! Seerumi on todella riittoisa. Yhdestä kerrasta levittyy niin kasvoille, kaulalle kuin myös dekolteelle ja samoten voide on riittoisa. Ja kuten alussa kerroin hyväntuoksuisesta voiteesta niin se on tämä Ecookingin 24 timers creme. Tuoksu on metsän ja raikkauden sekoitus ja joka ilta kun levitän tän voiteen niin tuoksuttelen sitä samalla 😀

Käytätkö sä luonnonkosmetiikkaa? Jos käytät niin mitkä on sun lempparit? 🙂

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

4 kommenttia

 1. Sonja Suomela kirjoitti:

  Itse käytän luonnonkosmetiikkaa osittain. Olen löytänyt monia hyviä tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta! 🙂 Esimerkiksi Upcirclen kasvoöljy on yksi suosikeistani. Olen siitä kirjoittanut blogiin myös aikaisemmin 🙂

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Toi öljy on varmasti hyvää varsinkin talvella, kun iho kuivuu enemmän ja tarvii suojaa pakkaselta ? Mulla on kans öljyä hiuksiin Yves Rocherilta ? Se on ollu hyvää kuiville latvoille ?

 2. Noora kirjoitti:

  Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa nyt pari vuotta, ja tuntuu nykyään oikeastaan aika hullulta, etten käyttäisi. Valikoimaa on jo niin runsaasti, että siitä ei ainakaan jää kiinni. Ja kuten sanoit, löytyy sitä myös monelle eri budjetille. Uusin luonnonkosmetiikkarakkauteni (:D) on edustamani Ringana-luonnonkosmetiikkamerkin tuotteet. Heidän tuotteensa ovat tehokkaita ja laadukkaita, mutta samalla he kiiinnittävät todella paljon huomiota vastuullisuuteen. Omia suosikkejani ovat mm. deodorantti, shampoo ja päivettävä kosteusvoide 🙂

  -Noora
  https://wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosmetiikka/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.