Hae
Mirva Emilia

Megapäivä Tampere-talolla

Megapäivä oli Sami Minkkisen päivä, missä hän puhui ajatuksista, kiitollisuudesta, rakkaudesta ja omasta unelmaelämästä. Sami sanoikin hyvin, että oma unelmaelämä voi alkaa nyt heti tässä hetkessä. Ei tarvitse odottaa viiden vuoden päähän kun on saanut asuntolainan pois ja jää enemmän rahaa elää tai sitten kun on saavuttanut jonkin itselleen tärkeän tavoitteen vaan omaa unelmaelämä voi alkaa elämään jo tässä hetkessä, omissa ajatuksissa.

Oon itse tehnyt säännöllisesti kiitollisuusharjoituksia jo pidemmän aikaa ja olen huomannut sen positiivisen vaikutuksen. Reilu vuosi sitten kun lähdin yrittäjäksi niin voitte uskoa millaisia ajatuksia omassa mielessä on pyörinyt. Eivätkä ne aina ole todellakaan olleet niitä kannustavia ajatuksia. Kiitollisuuden avulla olen saanut rakkauden ja luottamuksen pelon ja epävarmuuden tilalle. Omat ajatukset ja mieli ei enään pyri sinne pelkoihin ja negatiivisiin odotuksiin vaan kiitollisuuden avulla voi ns. ohjailla omia ajatuksia ja sitä kautta myös omaa elämää. Se mitä me ajattelemme niin sillä tavalla me elämme. Tottakai elämässä tulee aikoja kun ärsyttää eikä asiat mene putkeen, mutta se on itsestä kiinni kuinka lujasti näihin epäonnistumisiin ja ärsytyksiin jää kiinni. Kokemuksella voin sanoa, että niihin on paljon helpompi tarrautua ja jäädä vellomaan kun omiin mahdollisuuksiin. Ensimmäiset ajatukset melkein aina onkin, että en mää nyt osaa, en mää nyt kun on sitä, tätä ja tota. Ja sitten emme edes yritä tai huomaa mahdollisuuksia mitä meille tarjotaan.

Megapäivä muistutti tärkeistä asioista

Omilla ajatuksillamme luomme oman tulevaisuuden, oman elämän. Se, miten ajattelemme vaikuttaa tähän hetkeen ja tulevaan. Jos valmistelemme itseämme epäonnistumisiin niin sitä me ympärillemme luomme. Ja jos matkan varrella vaikka sattuisikin niinkin kiva asia kuin onnistuminen (huomaa huumori ?) niin siinäkin saatamme lähteä vähättelemään itseämme – noo, tää nyt oli vaan tätä, ei tää nyt mitään ollut. Olihan se! Se oli oman elämän ja polun varrella oleva onnistuminen minkä pitäisi antaa uutta virtaa ja energiaa jatkaa eteenpäin, sitä ei sovi vähätellä.

Pessimisti ei pety, näinhän sitä sanotaan. Mutta mää oon sitä mieltä, että sitä energiaa mitä me itse luomme itseemme ja ympärillemme niin sitä saamme myös takaisin. Jos ajatukset ja energiat kulkee negatiivisissa ajatuksissa, varuillaan olemisessa ja peloissa niin silloin suljemme itsemme kuoreen eikä meidän sydämeen pääse hyviä asioita. Pelko ja negatiivisuus on voimakkaita tunteita ja ajatuksia, mutta niihin voi vastata. Seuraavan kerran kun mieli sanoo, että et sää siihen pysty niin vastaa, mistä sinä sen tiedät ja puhallat negatiivisen ajatuksen pois. Kun luottaa ja rakastaa omaa itseä ja luottaa siihen, että maailmankaikkeus kuulee ajatuksemme ja toiveemme esimerkiksi ihanasta ja puhtaasta parisuhteesta tai vauraudesta niin sen me silloin saamme. Näin keräämme tätä luottamuksen energiaa ja luotamme tietoisesti siihen, että elämään astuu rakkaus tai tulee sitä vaurautta lisää. Usko vaan, maailmankaikkeus kuulee sen. Kiitollisuus ja rakkaus kulkevat käsikädessä. Ne vievät meitä eteenpäin ja on todellinen voima mikä kukistaa pelot ja epävarmuudet.

Pakko vielä tähän loppuun kehua Samin humoristista esiintymistapaa. Vaikka aihe laittaa miettimään ja pohtimaan omia valintoja niin silti ei kannata unohtaa sitä, että elämän ei tarvitse olla aina niin vakavaa. Huumori kuuluu elämään ja itselleen nauraminen! Päivän aikana päästiin nauttimaan myös Antti Railion mahtavasta äänestä JC Halttusen säestämänä. Tämä todella laitto kyynelet vierimään pitkin poskia. Kiitos Sami ihan mahtavasta päivästä!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *