Hae
Mirva Emilia

Vahvojen energioiden Tarot-torstai

Kuormittavien energioiden tuomat vahvat ja jopa painostavat olotilat on ollu liikkeellä jo pidemmän aikaa eikä suinkaan viime viikon täyden kuun aika helpottanut lainkaan sitä. Nämä painostavat energiat olen kokenut niin itse kuin myös asiakkaani on moni sanonut näistä kokemuksista. Viime viikko tuntui siltä, tai oikeastaan ei vain tuntunut vaan oli todella aikaansaamaton. En jaksanut eikä huvittanut tehdä kotona mitään ja kaikki vain pyöri paikoillaan. Ja vitsit mikä tunne tuli kun sain tehtyä niinkin suuren asian kuin imuroimisen 😅 Ajatukset on ollu tosi sekaisin ja kaikki nämä energiat on tuntunut niin kehossa kuin mielessäkin. Tällä viikolla aloitinkin taas pitkästä aikaa lenkkeilyn (se on jäänyt kesän aikana tyystin) ja ihanan energisen olon sain heti. Ja hei, sain myös yhden projektin valmiiksi, nimittäin mun nettisivut aukesi eilen! Käy kurkkaamassa mirvaemilia.fi sivut ja sieltä pääset liittymään myös sähköposti listalleni, jonka kiitoksena saat ilmaisen äänimaljameditaation itsellesi. Aiheena tässä meditaatiossa on kiitollisuus 🙏🏻

Mutta nyt, aloitetaan tarot-torstaina viesti. Valitse alla olevasta kuvasta itseäsi puhuttelevin kortti ja lue alta mitä korttisi sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen kymppi

Asiat ei ole koskaan niin huonosti kuin miltä ne näyttävät vaan nyt on annettava rajojen rikkoutua ja patoutuneiden tunteiden purkautua. On aika irrottaa otetta egosta ja sen tuomasta arkuudesta ja pelosta, sillä se ei johda enään mihinkään. Meidän ei tarvitse taistella turhaan uutta tunnetta vastaan vaan luottaa, että kaikki sujuvat ja menevät oikein. Kun annamme luottamukselle täyden sijan niin vanhat aistit, tuntemukset ja epävarmuudet jäävät taakse. Elämässä on ja tulee paljon tilanteita, jolloin on viisaampi antautua, joten opettele luopumaan asioista. Luopumisessa myös osa omaa itseään kuolee eikä paluuta vanhaan enää ole, mutta samalla syntyy vapaus ja puhtaan sivun aukeaminen.

2. Hallitsija

Uskalla toimia oman sisäisen voimasi mukaisesti ja nauti siitä, sillä se on osa sinua. Voimasi kautta pääsee luovuus ja oma henkinen kasvu kasvamaan, jolloin voimme tuottaa iloa ja täyttymystä niin itsellemme kuin toisillekin. Hallitsijan voima voi olla todella voimakasta ja onkin tärkeää katsoa tarkkaan miten ja mihin omaa voimaa käyttää. Jos omaa voimaa käyttää väärin niin silloin voi vahingossa satuttaa toisia ihmisiä. Voiman ei tarvitse olla hallitsevaa vaan kun omaa voimaa käyttää oikein niin silloin se tuottaa tulosta ja menestystä. Vahvalla energialla ei pidä syrjäyttää toisia vaan tukea ja auttaa. Tämä on positiivista aikaansaamista ja muutosta mitä tällä energialla voit antaa ja tuoda niin itsellesi kuin ympäristöllesi.

3. Miekkojen Ritari

Pyri löytämään itsestäsi hyvät puolesi äläkä rajoita itseäsi liikaa etsimällä itsestäsi vikoja ja puutteita. Ritarin energia luo itseluottamusta ja -varmuutta sekä voimaa katsoa mikä ratkaisu omaan ongelmaan tai tilanteeseen olisi sopiva. Itseluottamuksen avulla luotamme tilanteessa kuin tilanteessa itseemme ja uskallamme ottaa mahdollisia riskejä, mutta tämä tarkoittaa sitä, että huomaat itsessäsi nämä hyvää puolet etkä käännä katsettasi huonoihin seikkoihin. Uskalla ja rohkene ottaa asioita puheeksi ja tuoda ajatuksiasi ja tunteitasi julki avoimesti samalla itseesi luottaen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Halutessasi tarot-tulkinnan ajanvarauksen kautta teen 30 minuutin tulkintoja puhelimitse (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata aikasi numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Katriina kirjoitti:

    Juurikin näin tunnen ; väsynyt, ahdistavakin olotila, aivan kuin odottaisi ” jotain” ,vaan mitään ei tapahdu.Jokin ” muhii”,saamaton olotila.
    Energiatankkausta tarvittaisiin,iloa❣

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Tuo odottavat tunne itselläkin on vaikka en tiedä mitä odotan 🤔😅 Lähetän täältä sinulle energiatankkausta 🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.