Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai lumisissa maisemissa

Lunta satelee ja tämä aamu alkoi lumitöitä tehdessä. Ihanaa kun yön aikana oli tullut lunta ja sitä satelee tälläkin hetkellä koko ajan. Voipi olla, että illalla saa mennä tekemään uudestaan lumihommia 😊 Tykkään kovasti tehdä lumitöitä ja varsinkin aamulla kun menee heti hommiin niin saa hyvän startin päivälle. Meillä onkin mennyt usein niin, että minä teen lumityöt ja Tuomas leikkaa usein kesäisin nurmikon. Se ei taas kuulu mun lempi pihapuuhiin. Meillä on niin sokkeloinen nurmikkoalue, että sitä on suorastaan ärsyttävä välillä ajaa 😀 Vein aamulla myös meidän kaikkien petivaatteet ulos tuulettumaan ja tänään meille tuleekin joululakanat. Julia niitä jo viikonloppuna kyseli, joten eiköhän ne voi jo laittaa 😊

Tänään on taas täysikuu. Ja tämän ajan olen huomannut taas lisääntyvistä unista. Eilen instagramissa kirjoitin stoorien puolelle kun olen nähnyt mustasta tarantellasta unta ja tippuneesta etuhampaasta. Näistä kun lueskelin unikirjasta niin kovin hyvää nämä unet ei ilmeisesti lupaile, joten nähtäväksi jää mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään (toivottavasti ei ainakaan sitä mitä unikirja totesi) 😊 Täydenkuun aikana teen myös itselleni usein yleisen tarotpöydän ja siihen nousi voiton kortti ja Maljojen prinsessa. Tämä tarkoittaa sitä, etten saisi antautua muiden ihmisten tai omille epäilyksille sillä se estää tulevaa läpimurtoa. Nyt tulee olla katse avoinna uusiin haasteisiin ja ottaa ne ilolla ja uteliaisuudella vastaan.

Nyt käännetään katse sinun tarot-torstain viestiin. Koska täydenkuun energiaa on nyt viesti voi olla todella vahvakin, joten lue viestiä avoimuudella 😊 Alta löydät kolme tarotkorttia, valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Metsänneito

Marraskuun pimeys on taltutettu, joten nyt pyydetään iloitsemaan elämän eri asioista. Kun iloitsemme elämän pienistäkin asioista elämään pääsee tulvimaan lisää uusia hyviä sattumia ja kokemuksia, jotka tuovat elämään iloa ja pirteyttä. Metsänneito on manifestoinnin kortti. Käytä omaa mielikuvitustasi ja toivota elämääsi tervetulleeksi jo nyt ne asiat, joita tulevaisuudessa haluat kokea ja tuntea. Kaikki se mitä uskallat toivoa on jo täällä maanpäällä ja ne astuvat elämääsi silloin kun olet siihen täysin valmis. Älä menetä toivoasi jos asiat ei tapahdu silloin kuin haluaisit vaan luota siihen, että oikea aika tulee kyllä. Nauti tästä hetkestä, unelmoi ja luota elämään.

2. Lähteenhaltija

Ylläpidä harmonisia ja tasapainoisia ihmissuhteitasi, sillä ne lisäävät niin sinun kuin toisenkin hyvinvointia. Vietä aikaa sellaisten kanssa, jotka hyväksyvät sinut juuri sellaisena kuin olet eivätkä yritä muuttaa sinussa mitään. Kun olet aitojen ystävien keskellä voit olla täysin oma itsesi tietäen, ettei sinulta vaadita yhtään sen enempää kuin sen, että olet juuri sinä. Kun annamme itsemme olla juuri sellaisia kuin olemme elämänilo ja -virtaus kohenee mikä näkyy myös ihmissuhteissa. Olemme itsevarmempia, iloisempia, nauravaisempia ja tasapainoisempia kun emme elä epävarmuudessa.

3. Lohikäärme

Olet rohkea ja vahva selviytymään mistä vain kunhan pysyt omassa energiassasi. Älä sotke omia energioitasi muiden kanssa, sillä silloin et ole täysissä voimissa. Opettele tunnistamaan omat energiat ja ole rohkean päättäväinen siitä kenen energiaa otat vastaan ja kenen et. Usko omaan itseesi, et tarvitse muiden energiaa sekoittamaan pakkaa vaan pidä nämä sinua vastustavat voimat loitolla. Nyt ei saa jäädä tuleen makaamaan vaan on aika nousta ylös entistä vahvempana, voimakkaampana, eheämpänä ja rohkeampana!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€, sis. seitsemän kortin pöydän sekä omia kysymyksiä 1-3) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *