Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Erakko – viisaus ei löydy oman sydämen ulkopuolelta

Viikon tarotkortiksi nousi Erakko, mikä pyytää meitä nauttimaan yksinolosta eikä kokemaan yksinoloa pelottavana tai ahdistavana asiana. Yksinolo ja omien ajatuksien ääreen pysähtyminen voi olla välillä hankalaa ja varsinkin silloin, jos joskus on kokenut hylätyksi tulemista. Yksinolo tekee meistä ehjempiä ja kaikin puolin itsenäisempiä tekemään omia, kestäviä valintoja. Yksinolon ei siis tarvitse tarkoittaa yksinäisyyttä tai sen ei tarvitsisi luoda pelkoa vaan sen avulla voisi antaa itselle mahdollisuuden kasvuun ja oppimaan tuntemaan itseään syvemmin.

Rauhan löytäminen sisimpään löytyy kun kääntää katseen pois muiden ajatuksista sekä mielipiteistä ja niistä mitä ne meille sanovat. Muiden mielipiteet voi vaikuttaa omaan ajattelutapaan todella voimakkaasti ja vallankin silloin jos itse on epävarma itsestään. Usko omiin päätöksiin voi horjua jos ei kuuntele omaa sisimpää vaan sitä, mitä muut ovat mieltä siitä mitä teen. Jos antaa tämän jatkua niin loppujen lopuksi sitä alkaa vähättelemään omia ajatuksia ja kyyristyy muiden alle. Erakon kortti pyytääkin meitä toimimaan niin kuin meille itselle on tärkeää ja hyväksi. Annetaan itsellemme tilaa kasvaa ja kehittyä ja luodaan oikeanlaista järjestystä elämään. Vastaukset askarruttaviin tai vaikeisiin asioihin löytyvät aina helpommin yksinäisyydessä kuin muiden seurassa. Ei siis kannata etsiä viisautta ja vastauksia ulkopuolelta vaan omasta itsestä, omasta sydämestä.

erakko kohtaa omat varjot

Kun kohtaa sisäisen maailmansa ja antautuu henkiselle kasvulle joutuu väistämättä myös kohtaamaan omia varjoja. Jotta henkinen kasvu pääsee kulkemaan eteenpäin ja oikealla tavalla on ne omat varjot myös kohdattava eli on katsottava menneisyyttä silmiin. Erakon kortti ei kuitenkaan pyydä jäämään niihin kiinni, sillä niin kauan kun omissa varjoissa on kiinni ei pysty näkemään elämän täyttymystä, hyvyyttä ja iloa. Siksi on todella tärkeää nauttia yksinolosta ja ottaa aikaa omille ajatuksille, jotta varjot voi käydä läpi. Usein yksinolosta nousee pelkoa ja ahdistusta mikä voi tulla jopa lapsuudesta saakka. On voinut olla niin, ettei lapsena ole saanut tarpeeksi hyväksyntää, rakkautta ja huolenpitoa ja tämä saa pelkäämään yksin jäämistä ja tuntee menetyksen pelkoa ihmissuhteissa. Kun oman menneisyyden ja sen tuomat tunteet käsittelee, hyväksyy ja antaa anteeksi niin silloin yksinolosta voi nauttia ja siitä voi tuntea suurta onnellisuutta. Menneisyyden hyväksyminen vapauttaa omista kahleista mikä tuo kevyen ja rauhaisan olotilan.

Ihanaa uutta viikkoa!

Jos haluat laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut joka päivä palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.