Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Täydentyminen – on uuden alun aika

Viikon tarotkortiksi nousi Täydentyminen, joka kuvaa sitä, että on aika aloittaa uusi alku ja nauttia kaikesta siitä mitä teet. Jotta uuden alun mahdollisuus voi alkaa on tehtävä keskeneräiset työt ja asiat loppuun. Sen jälkeen voit nauttia täydestä sydämestäsi sinulle mieluisiin asioihin. On tärkeää tehdä elämässä asioita, jotka tuntuvat sinusta hyvältä ja mitkä tekevät sinusta onnellisen. Kortin tuli kuvaa sinun sisäistä paloa, mikä sinussa on ja mikä sinusta haluaa tulla ulos uutena alkuna. Kun taas sauvat kuvaavat näitä keskeneräisiä asioita jotka sinun tulee tehdä ennenkuin sisäinen palosi ja luovuutesi pääsee kunnolla kukkimaan ja roihuamaan.

Tarkastele omaa elämääsi tarkasti, ja mieti mitkä asiat sinun on saatettava loppuun, jotta voit aloittaa alusta, nauttia elämästä ja positiivisuudesta ja sen tuomasta vastuusta. On sinun aikasi juhlia ja nauttia elämääsi ❤️ Keskity asioihin, jotka ovat sinulle todella tärkeitä ja jätä kaikki vanhat ja aikansa eläneet asiat taakse.

Täydentyminen tuo sinulle uusia alkuja

Täydentymisen kortin voima voi tuoda sinulle myös uusia ihmissuhteita. Jotta voit aloittaa uuden ihmissuhteen sinun täytyy kuitenkin ensin selvittää vanhoihin ihmissuhteisiin liittyvät asiat itsesi kanssa. Anna itsellesi mahdollisuus kasvaa ja luottaa elämään sekä nauttia siitä kaikesta rakkaudesta ja hyvästä mitä tulevaisuudessasi tulisi olemaan.

Vanhoista irtipäästäminen on ensimmäinen askel siihen ja kun olet sinut entisten suhteiden kanssa olet avoimempi ja vastaanottavaisempi uusille aluille ja uudelle ihmissuhteelle. Vanhoihin ihmissuhteisiin ei kannata takertua kiinni, sillä mennyt ei palvele sinua enään vaan tuleva. Vanhaan kiinnijääminen vain hidastaa menoa ja valoisaa tulevaisuuttasi. Haasteesi on käyty loppuun ja olet oppinut niistä kaiken tarvitsevan, joten nyt on aikasi siirtyä uuteen alkuun ja ottaa vastaan kaikki se hyvä, positiivinen ja rakkaudellinen energia vastaan mitä sinulle annetaan ❤️

Täydentymisen kortti viestittääkin sinulle, että vietä aikaasi heidän kanssa ketkä antavat sinulle hyvää energiaa, tukevat sinua ja hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Näiden ihmisten seurassa tunnet itsesi kotoisaksi ja rakastetuksi. Anna sisäisen palosi roihahtaa tuleen ja nauti elämästä❣️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Tärkeä sanoma korteillä jälleen!
  Oon jäänyt ihan koukkuun näihin päivityksiin ❤️

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

 2. Mirva kirjoitti:

  Näillä on kyllä joka kerta tärkeä ja ihana viesti ? vaikka tulisi ”huono” kortti niin silti sillä on aina positiivinen vaikutus ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *