Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – kivien energiaa

Heippa! Mun ja Julian yhteisestä Helsingin reissusta ollaan selvitty ja täällä ollaan taas kotona kotivaatteet päällä ja arjessa ko asti kiinni. Meillä oli ihan hurjan kivaa Julian kanssa, käveltiin paljon kaupungilla, käytiin tapahtumassa ja löydettiin aivan ihana kivikauppa, Seraphine, Kampista. Tässä liikkeessä energia ja tunnelma oli todella lämmin ja vastaanottavainen. Kivistä huokusi ihan mielettömän puhdas, voimakas ja samalla erittäin maadoittava energia. Liikkeessä oli kaikin puolin tosi hyvä olla ja heti ovesta kun mentiin sisälle niin meidät toivotettiin iloisesti tervetulleeksi 😊 Se voi olla jollekin pieni asia mutta sillä on valtavan suuri vaikutus niin asiakkaalle kuin myös itse myyjälle. Jos siis asut Helsingissä tai olet menossa sinne niin suosittelen tätä kivaa pientä kivikauppaa 😊 Juliakin löysi sieltä itselleen kauniin sydämen muotoisen ruusukvartsi kaulakorun ja mun mukaan tarttui seleniittiä, fluoriitti, prehniitti ja sininen kalsiitti. Kaikki tuli todella intuitiivisesti ja sillä tavallahan kivet tuleekin valita. Kuunnella ja katsella mikä kivi vetää puoleensa. Silloin tietää, että juuri se kivi on itselle tarkoitettu 😊

Mutta nyt mennään tarot-torstain viestiin. Tänään käytän Rider Waite -tarotteja ja alta löydät taas kuvan kolmesta kortista. Käytä korttia valitessa intuitiotasi ja lue kortin viesti avoimuudella ja uteliaisuudella.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien nelonen

Pyydetään tunnistamaan ja tiedostamaan omat rajat ja mihin nämä rajat sinua vie. Lempeiden rajojen ylläpitäminen on viisautta ja antaa mahdollisuuksia kun taas liiallinen itseään rajoittaminen voi jopa tukahduttaa omat lahjat. Asioiden hallitseminen ja omistushalu vie aina kauemmaksi omaa kykyä toimia ja ajatella luovasti ja aidosti. Jos jokin asenne, tottumus tai ajatus rajoittaa sinua liikaa, mieti onko se tarpeellista. Miksi rajoitat itseäsi tavoillasi ja mihin rajoituksista irtipäästäminen sinua johdattaisi? Tiedosta omat mahdollisuutesi ja viisautesi ilman liiallisia rajoja ja anna itsellesi lupa toimia.

2. Sauvojen kolmonen

Etsi itsellesi sopivia tapoja harjoittaa mielenrauhaa. Anna luonnon tai hyvän musiikin rauhoittaa sieluasi, kehoasi ja mieltäsi ja heitä päivän pölyt olkapäiltäsi pois. Ole yhteydessä sisäiseen minääsi, jolloin pääset tuntemaan syvää mielenrauhaa kehossasi mikä näkyy energiakentässäsi myös ulospäin. Sisäinen rauha omassa tekemisessä luo itsevarmuutta, rohkeutta ja voimaa toimia sielunsuunnitelman mukaisesti.

3. Vaunut

Muutos vaatii aikaa, voimaa ja rohkeutta laittaa asioita eteenpäin. Hyväksy tämänhetkinen tilanteesi sellaisena kuin se on ja anna itsellesi mahdollisuus muuttaa niitä asioita, mitä haluat ja pystyt tässä hetkessä muuttamaan. Me itse olemme vastuussa omasta menestyksestä ja itsestämme. Olet sisäisesti valmis ja tietoinen siitä mitä sinun tulee tehdä, joten nyt ei ole tarvetta tekosyille vaan etenemiselle. Muutos on aina oikeanlainen kun se tulee luonnollisesti eikä sitä yritä muuttaa tai estää. Muutos mikä sinussa on käynnissä voi olla henkistä kasvua tai arjessasi jotain konkreettista muutosta. Sen tiedät itse, joten älä ole tämän muutoksen esteenä.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Halutessasi, voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *