Hae
Mirva Emilia

Ohjat omiin käsiin! Luovu turhasta taakasta

Luopuminen turhasta taakasta on iso askel eteenpäin menemisessä omassa elämässä ja omien unelmien täyttymisessä. Turhat taakat voivat pitää otteessaan, tuntuu, että olo on ahdistunut ja tuntuu, että on umpikujassa. Mun oma kasvu ja hurja eteenpäin meneminen sai alkunsa siitä, kun olin aivan pohjalla henkisesti. Sairastuin elinikäiseen suolistosairauteen ja meni viikkoja, lähes kuukausia että nukuin ja itkin kotona. Vaikka suolistosairaus tulee olemaan mun elinikäinen taakka niin en halunnut kuitenkaan elää sen tunteen kanssa loputtomiin, että kaikki olisi loppunut ja särkynyt sairauden myötä. Jos antaisin tämän tunteen roikkua jalassani en pääsisi eteenpäin elämässä enkä varsinkaan osaisi nauttia omasta itsestäni, perheestäni ja ylipäätään tästä ihanasta ELÄMÄSTÄ mikä minulle on annettu. Elämä on ihmeellinen paikka kun sille on avoin.

ole rohkea ja luovu sinäkin turhasta taakasta

En väitä, että suolistosairauden tuomasta taakasta olisi ollut helppo päästää irti ja luulen, että tulee vielä aikoja kun tämä taakka nostaa päätään. En halua kuitenkaan tätä hetkeä odottaa vaan uskallan ja haluan katsoa tulevaisuuteen ja uskon sydämmestäni, että siellä on luvassa paljon kirkkautta ja onnellisuutta. Vastoinkäymisiä varmasti tulee arjessa ja eri elämän osa-alueilla mutta se on osa elämää ja niistä me opimme ja kasvamme.

Nostin enkelikortti pakastani kortin, joka pyytää sinuakin jättämään turhat taakkasi pois ja jatkamaan matkaasi keveämmin askelin. Muistetaan, ettei meidän tarvitse kantaa kaikkea taakkaa sisällämme vaan on turvallista jättää taakka siihen. Tunne sinäkin se ihana rauhan tunne mikä valtaa sisimpäsi kun luovut turhasta taakasta ja jatkat elämääsi ilman niiden tuomaa stressiä ja energiasyöppöä. Jokaisella on omat taakkansa ja jokainen käsittelee ne omalla tavallaan. Pyydän sinuakin yrittämään luopumaan niistä taakoista, jotka pitävät sinusta kiinni. Ole rohkea ja uskalla päästää irti, sillä sinusta löytyy valtavaa voimaa ja halua jatkaa eteenpäin elämässäsi ja toteuttaa sinun omia unelmiasi. Niin minäkin tein, siksi uskon ja tiedän että myös sinäkin pystyt siihen <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

TikTok Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.