Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon tarot: vie seksuaalisuuttasi eteenpäin ja luo kehoosi tasapaino

Kaupallinen yhteistyö: Tmi Mirva Vilokkinen

Tasapaino henkisen ja fyysisen elämän välillä on tärkeää ja täytyy muistaa ettei elämä ole pelkästään henkistä ja hengellistä. Täytyy muistaa ottaa huomioon omat tarpeet fyysisesti ja kuunnella kehon tarpeita. Maljojen prinssi kuvastaa syvää seksuaalisuutta ja oman kehon tuntemista ja sen tarpeiden huomioonottamista. Haluan aina muistuttaa, että henkinen puoli ja oman mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on ihan yhtä tärkeää kuin fyysisyys ja omasta kehosta huolehtiminen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi vie meitä eteenpäin ja auttaa meitä jaksamaan arjessa.

Huomioi itsessäsi omat tarpeesi ja kuuntele kehoasi mitä se tarvitsee. Kun otat huomioon sinun kehosi fyysiset tarpeet se muuttaa sinua mielen ja tunteiden tasolla. Tunnista oma seksuaalisuutesi ja ole oma itsevarma sinä. Kortti kuitenkin varoittaa liiallisesta seksuaalisuuden korostamista ja itsekkyyttä rakkauselämässä. Muista, että rakkaussuhteessa molemmat ovat tasavertaisia ja välillänne täytyy pysyä tasapaino. Omat halut ja tarpeet voivat äkkiä viedä sinua väärään suuntaan ja sen takia tämän tasapainon löytäminen ja pitäminen on tärkeää. Itsekkyys ei kuulu rakkauteen. Ilmaise seksuaalisuuttasi luonnollisesti äläkä yritä liikoja toista kunnioittaen.

näin löydät tasapainon henkiseen ja fyysiseen elämään

Tasapaino löytyy silloin kun ei yritä turhaan tehdä mitään suuria asioita. Ole oma ihana itsesi ja hyväksy mielesi ja kehosi. Mitä tietoisempi olet arjestasi ja elämästäsi sitä helpompi sinun on kuunnella itseäsi ja löytää itsellesi henkinen ja fyysinen tasapaino sekä huomata asiat, mitä tarvitset juuri sillä hetkellä. Keskittymällä omaan fyysiseen oloosi ja omaan seksuaalisuuteesi uskallat antautua elämän vietäväksi ilman kahleita. Tunne olevasi vapaa ja nauti siitä seksuaalisesta vapaudesta mitä olet saanut.

Henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen on tärkeää löytää oma rauha. Silloin kun sinulla ei ole mitään tekemistä niin salli itsellesi hetki, jolloin et tee mitään. Nauti siitä hetkestä ja sen tuomasta hyvästä olosta. Omaan arkeen voi löytää tasapainon niin omaan henkiseen hyvnvointiin kuin myös fyysiseen hyvinvointiin kun sen itselleen sallii. Elä hetkessä ja nauti niistä hetkistä kun sinun ei tarvitse tehdä mitään ja muista nauttia sinun kehostasi ja seksuaalisuudesta.

seksuaalisuus on paljon muutakin kuin pelkkkää seksiä

Usein seksuaalisuus yhdistetään heti seksiin mutta se ei ole pelkästään sitä. Oman seksuaalisuuden tunnistaminen ja siitä hehkuva hyvä itsetunto, itsensä arvostaminen ja rakkaus itseään kohtaan on osa seksuaalisuuttasi. Oman kehon arvostaminen luo itselle itsevarmuutta mikä huokuu ulospäin mutta sitäkin on hyvä tarkkaile ettei se mene liiallisuuksiin ja itserakkauteen. Itserakkaus ja itseänsä rakastaminen ovat kaksi eri asiaa. Itsensä rakastaminen huokuu kauniilla ja terveellä tapaa ulospäin kun taas itserakkaus tuo heti negatiivisia tunteita ja ajatuksia. Tunnista omat seksuaaliset piirteesi sekä rakasta ja arvosta itseäsi. Näin pystyt luonnollisesti nauttimaan seksuaalisuudestasi ja olemaan vapaa omista kahleistasi.

Teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta. Voit soittaa numeroon 0700-94002, hinta on 2,38€/minuutti <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

 

Kaupallinen yhteistyö: Tmi Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.