Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot ja kuunpimennys etsii tasapainoa

Viikon tarotkortti täydentää tämän hetkisen täydenkuun ja kuunpimennyksen energioita. Viikon tarotkortiksi nousi Tasapaino kun samaan aikaan täysikuu on Vaa’an merkissä yrittäen tasapainoilla hallitsevan aurinkomerkin Oinaan kanssa. Tasapainon kortti sekä täysikuu pyytää keskittämään ajatukset omaan itseen ja roikkuvien asioiden irtipäästämiseen. On hyvä muistuttaa itseään irtipäästön aikana siirä että kun vanhoja ovia sulkee, uudet pääsevät aukeamaan. Ja tämä on myös hyvin lohdullista vallankin silloin, kun irripäästö on vaikeaa ja jopa tuskallistakin. Aina irtipäästö ei ole vaikeaa tai tuota surua vaan se voi tuoda ja tuntua jo heti lohdulliselta ja hyvältä. Kuin paino tippuisi harteilta.

Vaaka-Oinas yhdistelmä haluaa selvittää omaa minuutta, sitä kuka olen ja mitä teen. Oman minuuden tutkimisessa voi tulla esiin juuri ne asiat mistä on päästettävä irti ja sitä kautta oma voima pääsee kasvamaan ja kehittymään. Kuunpimennys voikin nostattaa omia varjopuolia nyt vahvastikin esiin ja viikon tarotkortti antaa tähän tunteeseen tasapainoa – eihän sitä koskaan ole helppoa katsoa omia haastepaikkoja ja heikkouksia, mutta ilman niitä, emme rakentuisi heiksi keitä olemme. Omien vahvuuksien ja heikkouksien avulla kasvatamme itsestämme menestyneitä ja hyvinvoivia sieluja. Tämä vaatii rakkaudellista hyväksyntää omaa itseään kohtaan ja tasapainon kortti pyytääkin tätä tekemään. Ilman pakottamista itseään tuntemaan jotain mihin ei ole valmis, vaan hyväksymään askel ja hetki kerrallaan oman itsensä.

Täydenkuun ja kuunpimennyksen energiat tuo myös muita asioita esiin, kuin oman itsensä rakentamista. Sillä tähän nousee myös vahvasti raha ja talous. Millä tavalla suhtaudut rahaan ja mitä se itselle merkitsee, mitä raha elämään tuo ja antaa. Tässäkin nousee taas ne varjopuolet esiin mitä kuunpimennys tuo esiin. Eli negatiivinen suhtautuminen rahaan – rahaa ei ole, rahaa ei tule eli negatiivinen käsitys rahasta. Muistetaan kuitenkin, että raha on energiaa. Se on paljon enemmän kuin setelinippu. Sitä on niin paljon ympärillämme kuin vain olemme valmiita vastaanottamaan, mutta sen kanssa tulee olla kärsivällinen. Tai sanoisinko ennemmin, että oman ajatusmaailman muuttamisen kanssa tulee olla kärsivällinen. Mikään ei muutu hetkessä, mutta mikään ei myöskään muutu jos ei muutosta lähdetä tekemään. Rahaa tulee rakastaa aidosti ja välittävästi. Pitää itsekkyys pois pelistä ja antaa rahalle tilaa. Ihan kuin antaa ihmissuhteissa rakkaudelle tilaa kasvaa ja kehittyä. Heittäydytään tämän viikon tarotkortin tahtiin täydenkuun energioihin, nautitaan ja otetaan tästä ajasta ilo irti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *