Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja täydenkuun aika

Täydenkuun aika alkaa huomenna 19. päivä ja voimakkaimmillaan se on klo 11. Täysikuu on silloin härässä mikä avaa meitä täydelliseen rakkauden tilaan, ketään tuomitsematta. Astro.fi sivuilla on erittäin hyvä teksti tästä täydenkuun ajasta. Tässä suora pätkä tekstistä: ”Tämä hetki antaa mahdollisuuden oman valon ja kirkkauden kokemiseen ja tärkeän valinnan tekemiseen kahtia jakautuneessa maailmassa. Rakkaus ei koskaan ole kummallakaan puolella, vaan keskellä omassa rauhassaan kaikki näkemykset ja näkökannat hyväksyen. Nyt on mahdollisuus löytää ainakin hetkellisesti ykseyden tila omassa sydämessä ja sitä kautta luottaa kaikkiin omiin valintoihin muiden arvostelua tai tuomioita pelkäämättä.”

Minuun jo pelkästään tuo pätkä koko tekstistä sai aikaan valtavan rauhan ja tyyneyden tilan sisimmässä. Rakkaus todellakin hyväksyy eri näkemykset ja näkökannat ja auttaa meitä omissa valinnoissamme. Jos haluat käydä lukemassa koko tämä Sepon tekstin niin pääset lukemaan sen tästä linkistä.

Tämä täydenkuun aika lataa rakkaudellista energiaa myös tämän kertaiseen tarot-torstaihin. Toivottavasti saat uusia ajatuksia viestistä, minkä kortti sinulle lähettää. Aloita valitsemalla alla olevasta kuvasta kortti, mikä puhuttelee sinua tällä hetkellä eniten. Lue alta kortin viesti rauhassa ajatuksen kanssa.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. The tower – torni

Kortissa tyttö vetäisee pöytäliinan pöydältä pois, minkä kautta vanhat ja kulahtaneet astiat lentävät lattialle. Nämä vanhat astiat kuvastavat vanhoja asenteita ja ajatuksia, joita tulisi uudistaa jotta oma uusi tietoisuus pääsee astumaan esiin. Nämä vanhat asenteet ja ajatukset ovat vain hidasteita, jotka pitävät meitä paikoillaan. On uusien ajatuksien ja oivalluksien aika. Pöytäliinan lähdettyä eli vanhojen asenteiden ja ajatuksien uusiminen tuo ilotulitusta huoneeseen. Ilo ja riemu pääsevät tulvimaan elämään kun vanhat ja itseä pidätelleet ajatusmallit jäävät sekä uudet ajatukset ja oivallukset pääsevät mielessämme valloilleen. Pöydässä istuva nainen eli me itse saatamme olla muutoksesta peloissamme ja hämmentyneitä. Siksi saatammekin pitää tiukasti kiinni vanhoista periaatteista koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Loppujen lopuksi huomaamme, kuinka näiden vanhojen ja romuttuneiden ajatusmallien muuttaminen tuokin tilalle valoa ja rakkautta. Kortin myötä pyydetään miettimään omia ajatuksia ja asenteita ja sitä, millaista energiaa ne tällä hetkellä lähettävät omassa elämässä. Uskalla uudistaa elämääsi niin, että se on tasapainossa sisäisen tietoisuutesi ja todellisuutesi kanssa.

2. Knight on cups – maljojen ritari

Huomaa itsessäsi rakkaudellisuus ja hyvyys muita ihmisiä kohtaan ja osoita tämä sinulle tärkeille ihmisille ja/tai tahoille. Kortissa ritari istuu ylväänä hevosensa selässä, nauttii omasta vapaudesta ja niistä lahjoista mitä voi toisille antaa. Hän on tasapainossa itsensä kanssa ja tietää mitä tekee yllättävissäkin tilanteissa. Mikäli tiedossasi on joku kuka tarvitsee nyt pientä muistutusta rakkaudesta niin näytä se hänelle. Meillä kaikilla on paljon annettavaa toisille; rakkautta, kuuntelevia korvia, kosketusta. Kuuntele omaa intuitiotasi, mitä se pyytää sinua tekemään tai ketä se pyytää muistamaan, auttamaan ja tukemaan juuri nyt.

3. Eight of pentacles- lanttien kasi

Tämä on sekä aktiivisuuden että kärsivällisyyden kortti. Kortti pyytää toteuttamaan niitä asioita, jotka itse tuntee pystyvänsä hoitaa. Kortti pyytää myös antaa niiden asioiden odotella ja kypsyä rauhassa, joiden aika ei vielä ole. On turhaa aloittaa montaa projektia yhtäaikaa koska silloin niistä voi pian tulla vajavaisia. Keskitä energiasi siihen, mitä voit nyt tehdä ja luota siihen että muut asiat tapahtuvat kun olet siihen valmis. Muista, että odottaminen ja kärsivällisyys ovat henkistä kasvamista ja oppimista luottamaan elämään ja sen virtaan.

Halutessasi laajemman tarot-tulkinnan tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Voit myös varata ajan puolen tunnin tulkintaan (40€) tai tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

Ihanaa täydenkuun aikaa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *