Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Täyttymys – mistä onnellisuus elämään tulee?

Viikon tarotkortiksi nousi Täyttymys, joka pyytää miettimään asioita, joista saat onnellisuutta. Tätä täyttymyksen tunnetta, mitä viikon tarot edustaa ei voi saada yrittämällä eikä sitä pysty pakottamaan tulemaan luokse. Onnellisuus on meissä olemassa koko ajan. Se on ympärillämme ja se on tavoitettavissa aina kunhan muistaa olla kiitollinen myös niistä pienistä arjen asioista.

elämän täyttymys valtaa mielemme positiivisella energialla

Positiivinen elämän energia näkyy ja huokuu ulospäin. Se on kuin magneetti, joka vetää onnellisuutta ja hyviä asioita elämään entistä enemmän. Negatiivinen energia on niin voimakas, että se helposti työntää kaiken täyttymyksen ja onnellisuuden raiteilta vaikkei ne olisikaan hävinnyt elämästä mihinkään. Elämän pienistä asioista nauttiminen ja arkiset asiat tuovat valtavan paljon onnellisuutta kun niitä osaa arvostaa ja katsoa rakkaudesta käsin. Kun arjen pienistäkin asioista nauttii niin luottamus elämää kohtaan kasvaa ja tiedostamme, että elämä kantaa ja vie aina eteenpäin, tuli vastaan mitä tahansa.

Täyttymys muistuttaakin meitä siitä, että vaikka mieli haluaisikin koko ajan enemmän ja enemmän niin on tärkeää miettiä että onko materia mitä mielemme halajaa tarpeellisia vai ei. Onko se ainoastaan tavara, joka hetkellisesti tyydyttää ja vie surua hetkeksi sivuun. Tottakai tiettyä materiaa elämässämme tarvitsemme, mutta kaikista tärkein onnellisuuden lähde on hyvät ja läheiset ihmissuhteet, rakkaus, metsä, järvet, eläimet, kaikki asiat mitä emme rahalla saa. Näiden kautta tulee sellainen täyttymyksen tunne, jota ei voi sanoin kuvailla.

mistä sinä saat onnellisuutta?

Onnellisuutta ei voi ostaa eikä se tule itsestään. Onnellisuus ja elämän täyttymys tulee omien valintojen kautta. Joskus valinnat ovat vaikeita ja voivat tuntua vääriltä, mutta silloinkin on hyvä miettiä mitä hyvää nämä valinnat loppujen lopuksi elämään tuovat vaikka ne sinä hetkenä tuntuisikin vääriltä tai huonoilta. Silloin näistäkin valinnoista voi nauttia eikä negatiiviset odotukset valtaa omaa mieltä. Se, mitä tämän viikon tarotkortti haluaa todella selvästi viestittää on se, että opetellaan nauttimaan niin niistä hyvistä valinnoista kuin myös niistä valinnoista joihin emme itse välttämättä pysty vaikuttamaan. Luotetaan elämään ja siihen, että asiat tapahtuvat oikealla tavalla oikealla ajalla. Tiedostetaan se, että emme pysty vaikuttamaan kaikkeen vaan, että jokaisella elämässä tapahtuvassa muutoksessa ja valinnassa on itsellemme jokin merkitys. Se merkitys ei välttämättä heti nouse pintaan mutta ajan kuluessa sitä huomaa, kuinka jokin tietty asia on sisäisesti kasvattanut ja opettanut itseämme valtavasti.

Onnellisuus on elämäniloa, jota kasvatamme ympärillemme omalla positiivisella energiallamme. Annetaan itsestämme syvä luottamus ja rakkaus tärkeille ihmissuhteille ja nautitaan yhdessäolosta. Hyvien ihmissuhteiden eteen ei tarvitse taistella vaan ne tulevat luottamuksen kautta. Se, että voi luottaa toiseen ihmiseen täysin tuo täydellistä täyttymyksen tunnetta. Sitä ei voi ostaa rahalla eikä sitä voi pakottaa ja siksi sen tuoma täyttymyksen tunne onkin niin ainutlaatuinen.

Olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voita varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan (60€) numerostani 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.