Hae
Mirva Emilia

Kiitollisuuden aiheet löytyvät sinusta itsestä

Kiitollisuuden aiheet löytyvät niin ulkopuoleltamme kuin myös meistä itsestämme. Usein olemmekin enemmän kiitollisia siitä, mitä meillä on, mitä me omistamme ja keitä meidän lähellämme on. Näistä ulkopuolisista asioista voidaan olla kiitollisia silloin tällöin, mutta nyt on aika katsoa itseämme ja olla kiitollisia omasta itsestämme ❤️ Kiitollisuus on avain tasapainoiseen elämään eikä elämä ole pelkkää ylä- ja alamäkeä, kun keskittyy kiitollisuuteen.

Kiitollisuuden aiheet ovat sydämessäsi

Sydämesi hehkuu puhtaana rakkautena itseäsi kohtaan kun kiität itseäsi ja osoitat itsellesi kiitollisuutta. Kiitä itseäsi siitä, millainen upea luomus olet, ja alat hehkumaan entistä kirkkaammin. Kiitä ydintä sieluasi kaikesta lohdutuksesta ja ilosta mitä olet itsellesi antanut ja kiitä omaa rakkauttasi itseäsi kohtaan. Kiitollisuus itseä kohtaan on yksi arvokkaimmista lahjoista mitä voit itsellesi antaa, sillä kun olet kiitollinen sinusta itsestä hehkut ympärillesi valoa ja rakkautta.

Ulkopuoliset kiitollisuuden aiheet ja kiitollisuus itseä kohtaan eroavat toisistaan valtavasti. Kun kiität ulkopuolella olevia asioita, kiität asioita mitä sinulle on annettu itsesi ulkopuolelta eikä syvältä sinusta. Kun taas kiität itseäsi, valostasi ja hehkustasi niin tulet loistamaan kirkkaammin ja suuremmin. Kun saat tämän kirkkauden itsestäsi ja valosi muuttuu kirkkaammaksi saat kaiken ilmenemään elämässäsi paremmin.

Kun muistat kiittää itseäsi, jää huonot asiat taakse ja huomaat ne hyvät asiat itsessäsi ja edessäsi. Tämä saa sinut loistamaan, ja tämä saa sinulle aihetta kiitollisuuteen. Se, mitä sinä tunnet ja ajattelet ovat tärkeimpiä asioita sinussa. Ole itsestäsi kiitollinen, sillä kun tämä kiitollisuus syntyy sinussa itsessä, tunnet kuinka valosi lähtee sisimmässäsi palamaan ja hehkumaan voimakkaampana kuin koskaan ❤️

 

Elämäsi muuttuu kiitollisuuden myötä

Kun lähdet työstämään kiitollisuuden aiheita sinussa itsessä, huomioi mikä muutos sinussa lähtee avautumaan. Tulet kokemaan rauhaa, iloa ja turvaa. Kaikkea sitä hyvänolon tunnetta, mitä kaipaat, tarvitset ja ansaitset. Kun olet avoin kaikelle kiitollisuudelle itsessäsi sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia ja uskoa itseäsi kohtaan. Kiitollisuus itseä kohtaan ja valon hehku jättävät taakseen kaikki elämän kolhut ja epäonnet ja avaavat meille uuden polun.

Ole kiitollinen itsestäsi ja rakkaudesta itseäsi kohtaan ❤️

Teen tarot-tulkintoja päivittäin palvelunumeroni kautta 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti  ❤️ Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Liisa+Konttinen kirjoitti:

    Hei, haluaisin tulkinnan s-postiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.