Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – maljat symboloi vaistoja

Tarot-torstaiksi valikoitui tänään Pienten salaisuuksien korteista Maljat, jotka symboloivat omia tunteita, alitajuntaa ja unia. Maljat on hempeiden tunteiden kortteja ja saavat aikaan ihanan tyyneyden omaan sisimpään. Yleensä maljojen kortit saavat aikaan mielen rauhoittumista ja lempeiden rajojen asettamista. Maljoilla on tapana tuoda esiin entistä vahvemmin omia vaistoja, joten intuitiolle maljojen kortit sopivat tarotpakassa parhaiten. Asiat mitä ympäriltämme vaistoamme kehittää omaa intuitiota ja sitä kannattaakin harjoittaa. Intuition ääni on voimakas viisaus, mikä johdattaa meidät oikeaan suuntaan, sillä se tulee meistä itsestämme. Itseäni on välillä on jopa harmittanut kun en aina ole kuunnellut intuitiotani ja lopuksi olen huomannutkin, että jos olisin kuunnellut ja ”totellut” sisäistä ääntäni niin asiat olisivat menneet paljon paremmin. Asiat on voinut olla ihan tavallisiakin pieniä arjen juttuja. Ja kun en ole kuunnellut intuitiotani niin olen joutunut tekemään enemmän töitä asian eteen ja asioita vastoin tahtoani. Olen menettänyt rajani ja kiltteys on nostanut päätä, mitä valitettavasti osataan käyttää jopa häikäilemättömästi hyväksi. Siksi, vaikka järki ja sydän olisi eri puolella, kannattaa turvautua lempeästi sydämen ääneen. Näin minäkin, ainakin pyrin tekemään aina. Tässä olisi hyvä muistaa armollisuus omasta ihmisyydestä eikä alkaisi heti ruoskimaan itseään päätöksestä mikä ei välttämättä ollutkaan se oikea. Sitten korjataan tilanne ja jatketaan eteenpäin entistä tietoisempana ja viisaampana.

Laitan tähän alle kolmesta The Moonchild Tarotista kuvan. Valkkaa intuitiotasi kuunnellen (ja uskalla luottaa siihen) kortti, mikä resonoi sinua eniten. Lue alta, mitä korttisi haluaa viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. maljojen lähetti

Ole avoin uusille mahdollisuuksille, sillä mitä tahansa voi tapahtua kun antaa itselle luvan haaveilla ja manifestoida. Ilmaise itseäsi selkeästi ja luovasti olemalla samalla yhteydessä sisäiseen lapseesi. Maljojen lähetti ei ole riippuvainen kenestäkään vaan on rohkeasti se kuka on ja luottaa omaan intuitioon tehdessään päätöksiä ja ratkaisuja. Unelmat on tehty toteutettavaksi ja kun uskot niihin itse niin silloin lähdet niitä myös toteuttamaan. Haaveilu ja unelmointi on ihanaa, mutta on hyvä tarttua myös tuumasta toimeen eikä jäädä liian pitkäksi aikaa haaveilun tasolla.

2. maljojen kutonen

Syvimmät tunteet ja menneisyyden ajatukset tulvivat välillä pintaan ja sinä hetkenä pyydetään kohtaamaan ne epävarmuudet mitä menneisyys on sisimpään voinut jättää ja palauttaa itsensä tähän hetkeen. Palauta itsesi olemalla läsnä tämänhetkiseen elämään ja kysy itseltäsi onko epävarmuudelle enään aihetta. Annatko sille tilaa? Epävarmuudet, jotka tulevat uudestaan pintaan tietää sitä, että niitä ei ole käsitelty loppuun saakka eikä niitä ole hyväksytty. Anna hyväksyntäsi asioille, jotka on ennen tuonut epävarmuutta ja anna itsellesi lupa hengittää vapaasti.  Hyväksymällä suljet oven ja avaat tietoisesti uudelle tilaa luottaen samalla elämään.

3. maljojen kakkonen

Rakkauden valo täyttää sydämesi tiputtaen vanhat taakat olaltasi. Kun vanhat taakat jäävät taakse niin uskalla samalla heittäytyä rakkaudelle ja ihmissuhteille ilman ehtoja. Ehdot ovat vain ylimääräisenä rajoitteena puhtaalle ja tasapainoiselle suhteelle. Maljojen kakkonen on oikea rakkauden kortti, mikä pyytää rajoittamatta ja ehdoitta rakastaa ja tulla rakastetuksi. Jotta tämän tasapainon saa täytyy rakastaa itseään. Puhtain rakkaus tulee sinusta ja kun tiedät omat rakkaudelliset rajat niin silloin saavutat ulkopuolista rakkautta. On kyse sitten ystävyys- tai parisuhteesta. Rakkaudelliset rajat on tie puhtauteen ja toisen kunnioittamiseen. Kun sinun rajojasi kunnioitetaan ja sinä kunnioitat toisen rajoja on ihmissuhteessa tasavertaista ja vilpitöntä rakkautta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

 Voit varata ajan myös 30 minuutin tulkintaan (40€) tai 15 minuutin tulkintaan (25€). Myös kirjalliset tulkinnat onnistuvat sähköpostiin (60€). Ajan saa aina samalle päivälle ja tämän voit varata numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *