Hae
Mirva Emilia

Rumpumeditaatio värähteli päästä varpaisiin

Tänään sain taas kokea, miten vahvasti rumpumeditaatio vaikuttaa koko keholle. Rumpumeditaatio on voimakkaasti resonoiva meditaatio, jossa rummun syke tuntuu sydämessä asti välillä voimakkaampana ja välillä rauhallisemmin. Tavallista mediaatiota teen lähes päivittäin, viimeistään ennen nukkumaan menoa teen pienen hiljennyksen itseni kanssa. Tämä auttaa saamaan rauhallisen ja levollisen yön ja unen. Meditaatiossa helposti oma mieli lähtee laukkaamaan ja keskittyminen itse meditaatioon herpaantuu, mutta rumpumeditaatiossa mieli rauhoittuu helposti kuuntelemaan rummun ääntä ja siinä keskitynkin helposti vastaanottamaan sen äänen.

rumpumeditaatio meni koko kehon läpi

Järjestimme Tunteiden matka -päivän, jossa tämä rumpumeditaatio vei meidät omiin ajatuksiimme ja syvälle itseemme. Rummun jyhkeän matala ja tasainen ääni ja rytmi rentoutti, auttoi keskittymään ja olemaan läsnä siinä hetkessä sekä antoi

omalle mielelle avaruutta. Mulla alkoi tämän meditaation kautta tulemaan todella paljon voimakkaita värejä eteen, palloja jotka aukenivat ja lopussa olin meren rannalla. Tunsin itseni siinä todella rauhalliseksi ja tyyneksi kun katselin merta. Alkuun tuntui, että meditaatio meni jotenkin todella syvälle ja läpi kehosta, mutta lopuksi tunsin itseni todella rauhalliseksi. Tuntui, että kehosta oli lähtenyt kaikki painavat asiat pois ja hengittäminen oli helpompaa.

Koen meditaation itselleni todella tärkeäksi, koska teen auttamistyötä. Meditaatio auttaa mua rentoutumaan ja tämän päivän rumpumeditaation voimakkuus tuli todella tarpeeseen. Huomasin kuinka rummun ääni lähti hiljalleen päästä ja voimistui kohti jalkoja. Shamaanirummun matala ääni oikein värähtelee koko kehossa ja tänäänkin tämä ääni meni todella syvälle ja tuntui kuin se olisi mennyt musta läpi samalla kuitenkin rauhoittaen omaa mieltä, ajatuksia ja kehoa. Jos et ole vielä kokenut rumpumeditaatiota, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ota mukaan avoin mieli ja sukella meditaation tuomaan värähtelyyn!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.