Hae
Mirva Emilia

Hiljaiseloa

Mulla on ollut täällä somessa hiljaiseloa muutaman päivän. On ollut niin kauheesti kotona tekemistä, että on jäänyt päivittelyt ihan kokonaan. Oon saanut taas tehtyä enemmän yrityksen eteen ja moni onkin kyselly, että mikä mun yritys on ja tuunkin kertomaan tästä tarkemmin ihan lähiaikoina. Haluan, että kaikki on järjestyksessä ennenkuin kerron kaiken. Mutta fiilikset on sen suhteen ihan mielettömän hyvät ja niistä voit käydä lukemassa lisää täältä.

Hiljaiseloa somessa, kotona täys tohina päällä

Instagramin puolella oon kertonut stooreissa, että oon pidemmän aikaa halunnut vaihtaa meidän olohuoneen tapetin. Meillä oli yksi tumma tehoste seinä ja se oli maisematapetti. Nyt olen alkanut enemmän haluamaan tuoda boho tyyliä kotiin, maltilla toki. Tällä viikolla tämä maisematapetti saikin kyytiä kun aloin sitä repimään pois ja nyt se seinä odottaa jotain kaunista vaaleaa tapettia mihin laitetaan koristeeksi tauluja, peiliä tms. Olohuoneesta tuli heti paljon valoisampi ja isomman oloinen kun tumma seinä lähti.

Tänä aamuna päätin sitten alkaa maalaamaan Julian huoneen seiniä uudestaan valkoiseksi. Ne oli todella likaiset ja yhteen kohtaan oli piirretty niin halusin ne tietysti kaikki piiloon ja nyt seinät ovatkin taas kirkkaan valkoiset. Toinen syy tälle Julian huoneen maalaukselle oli myös sen uusi sänky mikä tuli. Mulla aina lähtee vähän lapasesta kun tulee jotain uutta 😀 Haluttiin myös tehdä jo vähän isomman tytön huonetta. Julia asetteli nätisti sen korut naulaan roikkumaan ja totesi, että tänne huoneeseen ei olekkaan pojille mitään asiaa 😀 Instagramin puolelta voit käydä kurkkaamassa minkälaisen sängyn meidän prinsessa saa. Kokoaminen on jo täydessä vauhdissa!

Hiljaiselo somesta tekee välillä todella hyvää. Tällä hetkellä oonkin ihan super tyytyväinen, että saatiin pientä muutosta aikaan täällä kotona. Pienetkin muutokset antavat pitkäksi aikaa iloa ❤️ Välillä tuntuu, että pienetkin muutokset vaativat mukamas kauheesti työtä vaikkei se edes ole niin. Kun alottaa niin pian huomaakin, että muutokset on kohta jo tehty ja fiilis siitä on ihan huikee. Nyt vielä etsitään olohuoneeseen se kaunis tapetti ja sitten on hetkeksi kaikki tehty. Kunnes taas keksin jotain pikku puuhaa 😉

Ihanaa viikonloppua!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.