Hae
Mirva Emilia

Ego vai sydämen ääni? Mistä sen tunnistaa?

Ego vai sydämen ääni, miten sen tunnistaa? Mistä tietää kumpi ääni puhuu? Tätä olen paljon omissa ajatuksissa pohtinut viime aikoina. Ego yrittää sabotoida sydämen äänen loihtimalla draamaa, turhautuneisuutta ja pelkoja epäonnistumisesta. Ego on erittäin vahva pelottelija ja se saakin usein omat ajatukset tuntumaan jopa tyhmiltä ja erittäin vääriltä. Ego antaa omalla negatiivisella kyseenalaistamisella ymmärtää, ettemme ole valmiita kulkemaan omaa polkuamme. Siksi jäämmekin kiinni vanhaan, tuttuun ja turvalliseen vaikkei se välttämättä tunnu enään hyvältä. Kun olen harjoitellut kuuntelemaan enemmän sydämen ääntäni eli sitä totuutta niin kyllähän se ego yrittää kaikin voimin tulla kuuluviin. Tässä oonkin huomannut, että olen edistynyt enkä tee päätöksiä heti siinä hetkessä vaan tunnustelen ajatuksiani. Toki virhe lyöntejäkin tulee, mutta pääosin uskallan luottaa omaan visioon, intuitioon ja ajatukseen siitä mikä on minulle parasta.

ego ei ole vihollinen vaan osa minua

Kerrotaan, että ihmisen heräämisessä on eri tasoja. Maailma on tällä hetkellä kaaoksessa missä ego eli raha ja valta on ottanut hallinnan. Jotta voi luottaa omaan itseensä tulisi tulla enemmän omaan tietoisuuteen ja rakkauteen eli rahallisesta ja materiaalisesta maailmasta irtaantumista ja siirtyä 3D ajattelumaailmasta 4D:n ja 5D:n vapaaseen maailmaan. Rakkauden maailmaan. Kuten kaikki tiedämme ei maailma ja elämä ole aina vaaleanpunaisessa pilvihattarassa elämistä, mutta omilla ajatuksilla voimme saada paljon aikaan. 3D on hyvin järjen mukainen ajattelumaailma. Kuunnellaan egoa ja toteutetaan asiat sen mukaan. Toisin sanoen mennään raha, valta ja materia edellä eikä se edellä mitä hyvää voimme omalla toiminnalla tuoda tähän maailmaan. Kun teemme päätöksiä egon mukaan niin silloin pelko ja epävarmuus on tukevasti mukana päätöksissä. Mitä siitä seuraa? Kaaosta, epärehellisyyttä ja asioiden toimimattomuutta. Egoa ei kuitenkaan tarvitse pitää vihollisena, sillä myös se on osa meitä. Ego on osa ajatuksiamme ja tunteitamme ja onkin hyvä muistaa, ettei mikään tunne tai ajatus ole turha. Ne kertovat siitä hetkestä ja omista tarpeista ja yrittää palvella sekä viedä itseä eteenpäin.

Koen, että yhdessä suuressa päätöksessäni minkä keväällä tein oli vahvasti ego mukana, koska ajattelin hyötyväni niin paljon itse päätöksestäni. Asiat ei kuitenkaan menneet niin kuin olin sillä hetkellä ajatellut (ei tietenkään koska tein päätöksen egon vallassa) ja tällä hetkellä tuntuu, että asia on täysin levällään, tulee pettymyksiä eikä asiat etene suuntaan eikä toiseen. Toki hyviäkin asioita asiasta on seurannut mutta todella pienissä määrin. Olenkin pysähtynyt monta kertaa asian äärelle ja miettinyt miksi otin riskin? Vastaus on, että raha. Kuvitelma siitä, että raha alkaa virtaamaan ovista ja ikkunoista eli hyöty. Ei se mitä voin antaa eli rakkaus (= sydämen ääni).

Todellisuudessa raha on energiaa, sitä tulee ja sitä menee ja suurin tavoitteeni on päästää irti rahan tuomasta negatiivisesta energiasta. Kaikki me tarvitsemme rahaa, mutta kuinka paljon? Raha luo turvaa jokaiselle meistä mutta vapaampia olemme kun emme anna rahan määrittää sitä kuka olen tai mitä teen. Oman mielenrauhan tulisi pystyä saavuttamaan ilman vallanhimoa tai valtavaa materiaalista omaisuutta. Onnellisuus ja kiitollisuus löytyy omasta itsestä ja siitä, mitä näkee ympärillä. Kaikkien ei tarvitse eikä pidä olla samanlaisia, pääasia on että elää omien arvojen mukaisesti ja tekee itselleen miellyttäviä asioita. Tervetuloa siis 3D:n ajattelumaailmasta 4D:n maailmaan näkemään kaikki se kauneus, vapaus ja onnellisuus mikä löytyy omasta itsestä, omasta tekemisestä ja ympäristöstä missä elät. Sanon tätä terveelliseksi itsekkyydeksi mikä huokuu ja näkyy myös läheisille. Kun olemme vapaita energiamme liikkuvat vapaasti ja lähellämme on hyvä olla.

Palatakseni vielä tähän egon ääneen mikä vaikutti liikaa päätökseeni. Tiedän, että asia hoituu ja luotan siihen täysin vaikka välillä ajatukset onkin ristiriitaiset. Ristiriitaiset siksi, että luovutanko ja myönnän tehneeni virheen. Päätin kuitenkin, että pidän omat puoleni samalla kun myönnän itselleni tehneeni virheen tekemällä väärän päätöksen. Tässä koen, että on armollisuutta itseäni kohtaan ja samalla olen lempeän luja. Hyväksyn tilanteen ja annan anteeksi itselleni väärät valinnat enkä ala sättimään itseäni. Silloin tasapainoinen energia pysyy ympärillä ja asiat hoituvat ihan varmasti oikealla tavalla 🙂 Kun näemme oman egon ja eri puolemme lempeästi ja ymmärtäväisesti löydämme elämään syvemmin valoa, rakkautta ja kiitollisuutta. Silloin tulemme rakastamaan ja hyväksymään toisiamme sellaisena kuin olemme.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *