Hae
Mirva Emilia

Tarotkortin nosto – valitse kutsuvin kortti

Pakkanen paukkuu -20 asteessa, mutta tarotkortin nosto tuo sinulle varmasti lämmintä energiaa ympärillesi ❤️ Valitse alapuolella olevista kolmesta kortista Sinua kutsuvin kortti ja lue kortin viesti selaamalla blogia alas. Tarotkorteista on tullut mulle niin työväline kuin myös luotettava ystävä. Käytän kortteja sisäisen kasvun ja itsensä kuuntelemisen välineenä sekä niiden avulla tulee hyvin selkeitä vastauksia mitä mahdollisuuksia tai haasteita omassa itsessä tai omassa arjessa on tai tulee olemaan. Mun mielestä tarotkorttien maailma on todella mielenkiintoista ja sitä voi opiskella koko ajan laajemmin ottamalla käyttöön kiviä, astrologiaa ja muita kortteja, kuten enkelikortteja, jotka ovat mulla isossa roolissa tarotkorttien kanssa.

Tarotkortin nosto

Valitse itseäsi kutsuvin kortti kuvasta ja lue alhaalta mitä kortti Sinulle viestittää. Lue viesti rauhassa ja tunnustele mielessäsi viestiä.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

Valitse korteista rauhassa mikä intuitiivisesti sinua puhuttelee eniten. Alta pääset lukemaan valitsemasi kortin viestin ❤️

1. Kuu – kohtaa omat pelkosi

Kuun kortti kehottaa Sinua kohtaamaan pelkosi ja kulkemaan kohti uutta. Uuden alku on aina jännittävää, mutta luota omaan intuitioosi ja päämäärääsi. Näin pelkosi muuttuvat sisälläsi voimavaraksi ja puhtaaksi energiaksi kulkea uuteen suuntaan. Kortti pyytää sinua miettimään, onko pelkosi oikeita vai pelkkää harhaa, mikä estää sinua kulkemasta. Pelkojen läpikäyminen kasvattaa sinua ihmisenä ja henkisellä tasolla valtavan paljon, sillä peloista opit itsestäsi paljon. Mistä pelot tulevat ja syntyvät ja mitä sinun tulisi tehdä, jotta pääsisit peloistasi irti. Aurinko ja valo odottavat sinun kulkemista ja edistymistä. Älä anna pelkojen estää sinua kulkemasta omaan valoosi ❤️

2. EPÄONNISTUMINEN – LUOTA TAITOIHISI

Epäonnistumisen kortti ei ole missään nimessä kortti, mikä kertoo sinun epäonnistuvan vaan kortti viestittää sinulle, että älä pelkää epäonnistumisia vaan luota itseesi ja taitoihisi. Pelko, mikä sinua tällä hetkellä kalvaa ei ole todellinen vaan ne tunteet on luotu itse tai jokin ympärilläsi oleva asia ja energia. Älä anna oman tunteesi tai ulkopuolella olevan asian pysäyttää sinua tai estää sinua aloittamasta jotain sinulle tärkeää asiaa. Luota itseesi, luota taitoihisi ja luota siihen, mihin sydämesi on sinua kuljettamassa. Tee itsellesi selkeät rajat ja tiedot mitä ja miten lähdet asiaa selvittämään ja kulje piste pisteeltä eteenpäin. Näin tulet onnistumaan varmasti ❤️

3. Aurinko – elämä kuljettaa sinua oikeaan suuntaan

Auringon kortti on pakan paras, energisin ja aurinkoisin kortti. Huomaat, kuinka sisäinen lapsesi pääsee näkyviin ja kuuluviin ja tunnet ettei mikään voi estää tai pysäyttää sinua. Keväthankien aurinko paistaa ja tuo sinuun valtavan paljon ylimääräistä energiaa, ota tämä kaikki energisyys vastaan ja nauti ilosta ja rakkaudesta mikä sinua ympäröi. Tämän energian avulla voit toteuttaa uusia suunnitelmia luottaen siihen, että elämä kantaa ja vie eteenpäin huomisesta murehtimatta. Toiveiden täyttyminen on tämän energian myötä mahdollista, joten usko ja luota hyvään lopputulokseen ❤️

Kiitos! 

Teen tarot-tulkintoja oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38/minuutti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

2 kommenttia

  1. Marjo Salminen kirjoitti:

    Valitsin kortin 2. Kiitos tulkinnasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *