Hae
Mirva Emilia

Valkoisemmat hampaat helposti kotikonstein

Suun puhtaus on ollut mulle aina tosi tärkeää ja haluan että se näkyy myös muille. Valitettavasti vain hampaisiin on tullut pientä kellastumaa vuosien saatossa vaikken tupakoi tai juo kahvia ollenkaan, teetäkin juon todella harvoin. Ainoastaan juhlissa. Valkaisevia hammastahnoja olen kokeillut ja käyttänyt mutta tuloksetta. Näistä en ole huomannut sen suurempaa muutosta hampaissani.

Hammaslammas lähetti mulle kokeiltavaksi hampaiden valkaisusettiä ja innolla lähdinkin tätä tuotetta testaamaan. En ole aikaisemmin valkaissut hampaitani (muutakuin näillä ”valkaisevilla” hammastahnoilla tuloksetta), joten tämä kokeilu oli mulle aivan uutta. Käyttö oli helppoa, turvallista ja suht nopeaa. Käyttöaika mitä muotteja ja led-valoa suositeltiin suussa pitäväksi on 20-35 minuuttia. Mulle riitti mainiosti tuo lyhyempi aika ja jo ensimmäillä kokeilu kerralla huomasin tuloksia. Laite siis ihan oikeasti todella toimi! Vaikka suuhun laitettavat muotit tuntui hieman suurilta suussa mutta muuten ikeniin tai muualle suuhun ei sattunut tai kirvellyt. Tämä on siis turvallinen, kotimainen tuote.

Hammaslampaan valkaisutuotteet ovat kotikäyttöön EU-hyväksyttyjä tuotteita, eivätkä vaurioita kiillettä tai ärsytä ikenien limakalvoja. Valkaisutulokset ovat silti yhtä häikäisevät ja tieteellisesti todistetut!

Kuinka tuotetta sitten käytetään? 

Parasta tässä tuotteessa on se,että tämä tehdään kotona. Hampaiden valkaisu kotona on nopeaa ja helppoa, ja jo ensimmäisellä kerralla huomasin tuloksia. Alkuun hammasmuotti muotoillaan omien hampaiden ja suun mukaiseksi, jotta saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Sen jälkeen levitetään muottiin valkaisugeeliä. Itse käytin levitykseen apuna topspuikkoa. Tämän jälkeen asetetaan muotit sekä led-valo suuhun. Sitten vain annetaan tämän vaikuttaa suussa 20-35 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan suu huolellisesti vedellä ja harjataan ylimääräiset geelit hampaiden pinnasta pois. Valkaisun jälkeen ei saa syödä tai juoda muuta kuin vettä seuraavan tunnin aikana sekä seuraavan viikon ajan on hyvä jättää mahdolliset värjäävät ruoka-aineet pois. Itse koin parhaaksi tehdä tämän illalla ennen nukkumaan menoa ettei tule syötyä enään ?

Paketin mukana tulee myös todella hyvät ja selkeät ohjeet mukana, joita on helppo seurata ja tehdä niiden mukaan. Tästä linkistä pääset vielä kurkkaamaan hammaslampaan tarjonnan ☺️

Ihanaa uutta viikkoa ❤️

-Mirva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.