Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Mars ja Pluto on viimeiset parisen viikkoa pitänyt tunnelmaa ”katossa” ja on voinut olla kiukkuisuutta ja jopa agressiivisuuttakin ilmassa. Tämä on voinut ilmetä niin, että on voinut joutua haukkumisen, riidan tai erimielisyyden kohteeksi (toki mitkään planeetat tai niiden asennot tms. eivät anna oikeutta olla toiselle ilkeä ja kaivaa draamaa sekä valheellista jutunjuurta). Onneksi nyt alkaa helpottamaan sillä täysikuu on nyt tulevana lauantaina, 24.2 neitsyessä. Tämä neitsyen energia rauhoittaa ilmaa ja tämän rauhattoman ajanjakson jälkeen onkin hyvä siirtyä omaan tilaan ja ottaa vähän rennommin. Puhaltaa itsestä ulos ne mitä on saanut jollain tapaa kestää ja mennä taas siihen omaan energiaan. Täydenkuun aika ylipäänsä on aina hyvää sisäänpäin kääntymisen aikaa ja omien energiavarastojen lataamista. Kiirettä ei ole kun sitä ei tee ja asioille voi välillä antaa pienen hengitystilan 🥰

Tähän tarot-torstaihin tulee vahvasti siis jo täydenkuun energiat mukaan, joten jos mielesi on vielä rauhaton niin pyri rauhoittamaan mielesi ja sen jälkeen valitse alla olevasta kuvasta korttisi. Pääset lukemaan korrtikuvan alta valitsemasi kortin viestin.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Ylipappi

Henkiset kyvyt, niistä puhuminen ja jakaminen. Mitkä asiat ovat oikein ja mitkä väärin ja kuinka paljon hyväksyt muiden tekemät säännöt vaikka tuntisit niiden menevän ristiin sinun ajatusten kanssa. Tähän täytyy muistuttaa tietysti myös kompromissi ihmissuhteissa, mutta myös niin ettei suostu mihin tahansa. Oma totuutemme on sisällämme, tutki sitä. Emme voi sokeasti uskoa tai uskotella mitään ilman omaa kokemusta tai ajatusperää. Kun elämme, ja oikeasti ELÄMME saamme kokemuksia, silmämme avautuvat eri kulttuureille, mielipiteillä ja ajatuksille. Ilman kokemuksia emme voi tuomita toisia ja moralisoida. Sisällämme on arkku mikä on täysin avoinna ja loistaa kirkasta valoa. Tämä valo on totuutemme.

2. Miekkojen kuningas

Tähän nousee energiana vahvasti torjuminen. Oman itsensä torjuminen, omien tunteiden torjuminen ja suojaverkon rakentaminen ympärille. Mikä on ajanut siihen, että on joutunut rakentamaan suojaverkon ja nyt tämä suojaverkko saattaa estää tuntemasta niitä todellisia tunteita mitä on? Onko jokin vanha rakkaus tuottanut suuren pettymyksen ja nyt uuden tullessa eteen torjuu omia mahdollisia hyvänolon tunteita. Tai onko sisällä vanhoja patoutuneita tunteita mitkä haluavat puhdistaa itsensä sinusta.  Asia mikä tähän auttaa on heittäytyminen. Jos ei halua elää (ja toivon, ettei halua elää) pelossa niin ensimmäinen steppi on luottaa siihen, että mitä ikinä vastaan tuleekaan sinä selviät.

3. Lanttien kasi

Anna itsellesi hetkiä, jolloin ammennat omaa luovuuttasi ja taitojasi. Lue rauhassa kirjoja ja ruoki lahjojasi menemällä välillä omia kotinurkkia kauemmaksi, jotta oma kunnianhimoisuus pärähtää taas käyntiin. Mieti, mikä ruokkii sinua, millainen ympäristö saa aistisi heräämään ja mihin haluat aikaasi ja energiaasi laittaa. Sillisoppa on valmiina muuttumaan selkeäksi tieksi, jossa keskityt niihin mitkä on sinulle oikeasti tärkeitä eikä niistä, millä yrittää auttaa ja miellyttää kaikkia ja kaikkea. Eikä kaikkien miellyttäminen ole edes mitenkään mahdollista, joten päästä siitä ajatuksesta irti ja säästä energioitasi keskittämällä ajatuksesi omaan taitoon ja kykyyn. Enemmän on vähemmän.

Olen tekemässä 26.3.24 Helsingissä Uudenmaankadulla tarot-tulkintoja sekä energiahoitoja. Voit varata alla olevasta 040 -alkuisesta numerosta oman aikasi kumpaan tahansa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja puhelimitse (40€). Voit varata aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *