Hae
Mirva Emilia

Serum -testissä kolme eri hintaista serumia

*Sisältää mainoslinkkejä

Serum on ollut mulla käytössä jo vuosia ja aina vaan rakastan sitä kosteuden tunnetta mitä serumit iholle antaa. Erilaisia, eri merkkisiä ja eri hintaisia serumeita on tarjolla vaikka kuinka paljon ja sieltä joukosta onkin vaikea löytää sitä yhtä ja ainoaa suosikkia. Mulle se on kuin etsisi neulaa heinäkasasta 😀 Olen kokeillut eri hintaisia sekä öljyserumeita ja sen olen todennut, että öljyset ei ole minun iholleni sopivia. Öljy tukkii ihoni minkä kautta iho ei pääse hengittämään ja tulee epäpuhtauksia. Ja niitähän en enään halua. Teini-iässä ja myös aikuisiällä olen taistellut niiden kanssa ihan tarpeeksi, joten kun tunnistan mikä sopii iholleni ja mikä ei niin siihen ei kannata paljon laittaa vastaan. Ihoni ei myöskään ota vastaan öljypainotteisia tuotteita ja huomaan sen siinä, ettei öljy imeydy vaan se jää ”lillumaan” kasvoille. Serumeiden taika on niiden kosteuttavat ainesosat, jotka syväkosteuttaa ihoa ja näin ollen vähentävät iän tuomia ryppyjä ja juonteita. Hyvä kosteutus pitää ihon kimmoisena ja antaa kaunista hehkua.

Serumeita löytyy paljon erilaisia ja nyt testataankin Pure & Care kultaserumia, Aco hydrating boosteria ja Lumenen nordic – c triple glowta. Kaikki ovat hinnaltaan erilaisia, löytyy halvempaa ja hieman kalliimpaa.

Testing, Testing..

Aco hydrating booster (tuote saatu) 23€, sisältää runsaasti aktiiviainetta mikä tekee serumista tehokkaan syväkosteuttajan pitkäkestoisesti. Tämän syväkosteuttajan ansiosta iho pysyy kimmoisana ja vahvana. Serumissa on pieni geelimäinen tunne mikä antaa täyteläisyyttä itse serumiin ja se tuntuu myös iholla. Tämä antaa hyvän kosteuden voiteen alle ja jättää ihon kirkkaaksi ja heleäksi.

Pure & Care (6,90-9,90€) kultaserum sisältää aitoa kultaa. Tätä mielenkiinnolla lähdenkin testaamaan, sillä serumissa tosissaan on kultahippusia. Mielenkiintoisen tästä tekee sen, että miten nämä kultahiput jäävät iholle – hajoaako ja imeytyykö ne jotenkin vai mitä niille tapahtuu. Tämän kultaserumin sanotaan auttavan stimuloimaan ihon luonnollista kollageenisolujen kasvua mikä tehostaa ihon täyteläisyyttä. Katsotaan ja kokeillaan siis mitä kuktahipuille käy ja miltä iholla tuntuu.

Tämä serum todellakin kosteuttaa, on riittoisa ja antaa kivan hehkeyden iholle (kiitos kultahipuille!). Levittyy ihan super hyvin ja ohut kerros riittää antamaan iholle juuri sopivan kosteuden. Kultahiput jäävät iholle antamaan lisähehkua.

Lumene nordic -c triple glow (tuote saatu) 49,90€ on kirkastava eliksiiri, joka heleyttää, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Tämä hehkua antava serum antaa iholle sileyttä ja täyteläisyyttä. Tuoksua tässä serumissa on pieni häivähdys raikasta hedelmää. Iholle tämä tuo kivaa heleyttä ja silokkuutta sekä jättää kosteuden tunteen. Iho ei tunnu siltä kuin se jäisi kaipaamaan kosteusvoidetta. Kosteusvoide kuitenkin levittyy ja imeytyy hyvin tämän serumin päällä.

Omalle iholle Lumenen ja Pure & Care serumit olivat parhaimmat. Ihoni kaipaa varsinkin näin talven aikana superkosteuttavia tuotteita ja nämä tuntuivat iholla parhaimmilta. Acon booster tuntui myös hyvältä ja kosteutus tuntui raikkaalta iholla. Tätä tuotetta voin suositella myöskin lämpimästi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

2 kommenttia

  1. Taija-Tiia kirjoitti:

    Lumenen seerumi tuli joulukalenterin mukana ja rakastuin samantein tuotteeseen! Hinta on aika korkea, mutta jos johonkin haluaa panostaa enemmän niin tässä on se tuote.

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Samaa mieltä kyllä 👌 Iholla tuntui todella hyvältä ja sillkisesltä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *