Hae
Mirva Emilia

Miten pysyä positiivisena kun ei ole mitään positiivista

Tää on ehkä synkin kirjoitus ikinä mikä multa tulee mutta jotenkin tällä hetkellä on tosi vaikee pysyä positiivisena tän sairauden kanssa. Kohta alkava tähystys pelottaa ja ahdistaa, koska mulla on ollut oireita niin paljon ja lääkäri oli heti ehdottomasti sitä mieltä, että on tähystyksen paikka kun kerroin oireista. Mua ei itse tähystys pelota vaan mua pelottaa mikä siellä on vastassa. Vai onko mitään? Ja jos ei ole mitään niin mistä nää kaikki oireet johtuu? Paljon on kysymyksiä mihin toivon, että tänään tulee vastuksia tai ainakin viimeistään sitten kahden viikon kuluttua kun meen kuulemaan lopulliset tulokset.

Vaikka on vaikeaa voi silti yrittää pysyä positiivisena

Tällä hetkellä on huoli omasta voinnista mutta se tieto, että mulla on takana joukko tukijoita ja taitava lääkäri ja hoitaja auttamassa mua niin se auttaa valtavasti omaan oloon. Mun työssäkin useasti törmään tilanteisiin, jolloin jäädään surun ja huolen kanssa yksin ja jään helposti itsekin murehtimaan omiin oloihini. On kuitenkin paljon helpompaa olla asian kanssa kun siitä juttelee jonkun kanssa. On se sitten ulkopuolinen tai perheenjäsen niin jutteleminen auttaa aina. Jo se, että toinen kuuntelee omia murheita auttaa omaan oloon.

Se, miten sitten niistä vaikeista ajoista löytää sen hyvän on meistä itsestä kiinni. Aina on jotain opittavaa ja kaikesta seuraa aina jotain hyvää. Ei välttämättä heti, mutta ajan kanssa se kyllä löytyy. Mää koen tän mun suolistosairauden kanssa niin, että jos en olisi sairastunut niin luultavasti olisin edelleen toisten kynnysmattona, koska olen niin kiltti ja muita ajatteleva. Arvostus omaa itseään ja omaa terveyttä kohtaan nousi todella suurella vauhdilla kun selviydyin sairauden alkujärkytyksestä. Murheen ja surun keskellä voi olla vaikea katsoa tulevaan mutta varmasti sieltä nousee se parempi huominen. Niin mulle kuin myös kaikille muillekin, kunhan sen eteen on valmis tekemään työtä ❤️

Mutta nyt, mää alan valmistautumaan siihen tähystykseen ja toivon että kaikki menee hyvin ? Ja mitä kaikista eniten odotan on se, että mää pääsen SYÖMÄÄN (tietysti ??), koska en ole syönyt kun viimeksi iltapalan eilen. Tän tähystyksen takia pitää olla 12h syömättä ja 4h juomatta.

Ihanaa päivää! ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

2 kommenttia

  1. Em / Wake up - life is calling kirjoitti:

    Wau mikä hehku sinusta tulee sisältäpäin <3 Kaunista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.