Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Aselepo – näin opit näkemään asiat uudella tavalla

Viikon tarotkortiksi nousi Aselepo, joka merkitsee pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota sekä kykyä nähdä asiat uudella tavalla. Tämän viikon kortti jatkaakin todella hyvin viime viikon ylipapin kortin teemaa, jolloin itsensä löytäminen oman sisimmän kautta ja sen kuuntelemisella oli kortin vahva sanoma. Aselevon kortti symboloi yksinäisyyteen vetäytymista ja ajan ottamista itselleen. On tärkeää ottaa aikaa itselle, tehdä asioita mitkä tuntuu itsestä hyvältä ja mistä saat voimaa. Näin arkikin sujuu levollisemmin ja onnellisemmin.

aselepo – löydä sisäinen rauhasi

Aselevon kortti symboloi mulle todella paljon sisäistä rauhaa ja sen etsimistä. Oman sisäisen rauhan löytäminen voi tuntua hankalta jos elämässä on menossa vaiheikas elämäntilanne. Aselevon kortti kuitenkin on oman itsesi parantamisen kortti ja tämä kortti antaa nyt mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kun annat itsellesi aikaa, mielesi ja ajatuksesi selkiintyvät ja alat sillä tavalla nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi levätä ja kerätä voimia. Jätä menneisyyden koettelemukset menneisyyteen tukahduttamatta kuitenkaan tunteitasi ja keskity siihen, mitä kaikkea elämä on Sinulle valmis tarjoamaan.

Meditaatio on yksi parhaimmista mikä auttaa pysähtymisessä ja ajatuksien selkiintymisessä. Meditaation avulla pystyt karistamaan päivän kiireet ja huolet pois mielestäsi sekä samalla mielesi kerää uusia voimia ja oivalluksia asioihin, mitkä ovat tärkeimpiä. Anna sen parantavan energian vaikuttaa itseesi mitä tämä kortti Sinulle tuo. Jos et tunne meditaatiota omaksesi niin mieti, mikä olisi se oikea tapa juuri sinulle kuinka voisit parhaiten selkiyttää mieltäsi? Meditaation lisäksi mulle itselle metsälenkki on erittäin tehokas mielen puhdistaja. Tuntuu, että aina kun menen metsään niin ajatukset alkavat juosta ja turhat murheet jäävät taakse. Itse en meditoi päivittäin mutta pyrin kuitenkin ottamaan joka päivä itselleni pienen hetken, jolloin voin olla täysin yksin omine ajatuksineni. Jo tämä pieni hetki auttaa ajatuksien selkiintymisessä ja oman mielen saa kevyemmäksi.

Oma sisäinen rauha tarkoittaa anteeksiantoa ja hyväksyntää menneisyydelle. Kun olet valmis antamaan menneelle anteeksi omassa mielessäsi pystyt jatkamaan elämää luottavaisemmin. Yritä antaa hyväksyntä omalle menneisyydelle äläkä anna sen vaikuttaa siihen mitä tulevaisuus tuo. On aika saada sinun sisäinen hehku syttymään ja löytää sinne rauha <3

Minulta löytyy myös uudistetut facebook sivut, toivottavasti tapaamme myös siellä <3

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.