Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Herruus – hyväksy itsestäsi kaikki puolet

Viikon tarotkortiksi nousi Herruus, joka on täydellinen jatkumo viime viikon tarotkorttiin. Viime viikolla nousi Sauvojen Prinssi, joka antoi ihan uudenlaista energiaa ja tulisuutta omaan tekemiseen. Oli uuden alun aika ja Herruus pyytää nyt tarkastelemaankin ja hyväksymään kaikki omat puolet. Jokaisessa meissä on piilevät kyvyt sekä erilaisia puolia, hyviä ja huonoja.

Herruus symboloi uusien asioiden oppimista itsestä

Tarkastelemalla itseään löytää itsestä uusia ja vanhoja piirteitä. Herruuden kortti on vahva kortti, josta huokuu vahva tuli energia, ota tämä vastaan. Kuuntelemalla omaa sisintä, arvoja ja päämääriä tulee vääjäämättä mieleen epäonnistumisen tunteet. Mitäs sitten kun en onnistukaan. Miksi kun? Asiat on vasta suunnitteluvaiheessa, joten epäonnistumisen tunne on pelkästään omissa ajatuksissa, niille on turha antaa valtaa. Luota omaan itseesi ja tekemiseesi. Omalla päämäärätietoisuudellasi ja vahvalla energiallasi pystyt muuttamaan virheetkin mahdollisuuksiksi ja ottamaan virheistä oppia. Ei ole mitään syytä ajatella tulevaa epäonnistumista vaan nousta näiden ajatuksien yläpuolelle ja ajatella jo nyt tulevaa voittoa. Tasapainoinen toiminta ja ajattelu pitää mielen kirkkaana vaikka matkaan tulisikin mutkia.

Omat arvot itseä kohtaan on yksi elämänpolku, mikä johdattaa meitä eteenpäin. Omien arvojen mukaisesti eläminen antaa uusia mahdollisuuksia ja rikastuttaa elämää. Hyödynnä omalla elämänpolullasi arvojasi, jotka olet rakentanut elämällesi ja hyväksy myös tulevat muutokset mitä elämäsi tarjoaa. Ihminen muuttuu vuosien kuluessa ja onkin tärkeää hyväksyä omat muutokset, niin henkisesti kuin fyysisesti. Hyväksymällä itsestä kaikki puolet pidät itsesi rakkauden energiassa, jolloin asiat sujuvat helpommin. Itsensä rakastaminen, hyväksyminen ja itseensä luottaminen kaikissa tilanteissa on kaunista itsevarmuutta. Rakkauden energiassa tiedät mitä tee, mitä osaat ja mitkä ovat heikkoudet. Älä anna omien heikkouksien olla mutkana matkallasi vaan pidä niitä mahdollisuuksina oppia uutta ja jakaa kykyjä muiden kanssa. Kanavoi oma energiasi rakentavaan toimintaan ja etsi itsestäsi uusia tapoja ja muotoja kehittää itseäsi.

Tavoitat minut myös päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata itsellesi ajan myös puolen tunnin tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.