Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Kanapihvit

Kaupallinen yhteistyö: Viisas Elämä

Kanapihvit sopivat niin hampurilaisen väliin, riisin kanssa tai kevyempänä lounaana raikkaan salaatin kanssa. Viisas elämä -verkkokauppa lähetti heidän Herkän vatsan kokkikoulu -kirjan missä on gluteenittomien leivonnaisten ja vatsaystävällisiä ruokaohjeita. Löysinkin kirjasta hyvän ohjeen kanapihveille. Vaikka itse paljon sovellankin ohjeita, jos jokin raaka-aine puuttuu meiltä kotoa, mutta ruokaohjeista saan hyviä vinkkejä mm. mausteiden käyttöön. Oon liian helläkätinen mausteiden suhteen ja välillä tuntuukin ettei mun tekemä perus kotiruokakaan maistu millekkään 😀 Mausteiden käytössä onkin mulla vielä paljon opittavaa ja joskus pyydänkin miestä maustamaan ruoan, koska hän on paljon ronskimpi mausteiden käsittelyssä.

Tästä herkän vatsan kokkikoulu -kirjasta löytyy todella paljon hyviä ruokaohjeita herkkävatsaisille. Kirjassa on ohjeita kotiruokaan, jälkiruokiin ja erilaisiin smoothieihin. Koska oma ruokavalio on aika rajallinen ja usein tulee olo, että meillä on aina samaa ruokaa niin tämä kirja tuli just oikeaan aikaan. Mulla on välillä olo kuin muumimammalla siinä yhdessä muumissa, missä mamma lähti isoäidin kirjan kanssa etsimään salaista ainesosaa, kun perhe sanoi että ruoka maistuu joka päivä samalta ja se alkaa kyllästyttää. Mun salainen ainesosa ei suinkaan ole pelkät kirsikat niinkuin mammalla vaan tämä kokonainen kirja!

herkän vatsan kanapihvit testiin

Teen kanasta paljon meille ruokaa ja halusin ehdottomasti kokeilla kirjan ohjeen mukaan tehdä kanapihvejä. Koska kyseessä on nimenomaan ruokaohjeita herkälle vatsalle niin en epäröi ollenkaan kokeilla muitakin ruokia. Meitä herkkävatsaisia on todella paljon ja onkin Ihanaa, että sen mukaisia ruokaohjeita löytyy. Vaikka mulla itsellä onkin krooninen suolistosairaus niin se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö herkkävatsaisia olisi muitakin kuin vain diagnoosin saaneilla. Luesken paljon kommentteja herkkävatsaisilta ja siellä on kyllä tosi paljon meitä, jotka joutuvat katsomaan todella tarkkaan mitä suuhunsa laittaa. Suosittelenkin kaikille herkkävatsaisille jättämään ainakin vehnän pois ja syömään puhdasta ruokaa. Valmisruoat pois ja itse touhuamaan keittiöön 🙂

viisas elämä tarjoaa tukea omaan hyvinvointiin

Olen tilannut ennenkin Viisas elämä -verkkokaupasta itselleni kirjoja, mm. Rakasta itseäsi kirjan. Verkkokauppa on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Viisas elämä tarjoaa onnellista elämää tukevia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kirjoja; mieli, keho, matkailu, ravinto, perhe, työ ja kulttuuri. Sieltä löytyy myös meditaatioharjoituksia.

Itse suosittelen ottamaan meditaatiota arkeen mukaan, koska se kehittää omaa keskittymiskykyä, luo rentoutta stressin sijaan ja lisää itsetuntemusta. Meditoiminen avaa yhteyden syvälle iteensä ja avaa sieltä tärkeitä viestejä itselle. Itse meditoin viimeistään illalla ennenkuin alan nukkumaan ja kiitän samalla päivästä ja jokaista asiaa mistä olen sinä päivänä ollut kiitollinen. Joka ilta kiitän ainakin perheestä, lapsista, miehestä ja töistä, mutta kiitollisuuden aiheita tulee toki myös muita 🙂 Olen huomannut, että tämän avulla onnellisuus ja tyytyväisyys koko elämää ja itseä kohtaan on lisääntynyt valtavasti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Kaupallinen yhteistyö: Viisas Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *