Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Huh, pakkanen jyllää oikein kunnolla ja sisällä saa istua paksu viltti korvissa. Aurinko paistaa taivaan täydeltä ja laitoin tarotkortit latautumaan ja puhdistumaan auringonvaloon. Auringonvalo on yksi hyvä tapa puhdistaa niin tarot-, oraakkeli-, kuin muutkin kortit negatiivisista ja raskaista energioista. Kortit saavat olla auringonloisteessa nyt niin kauan kun niitä taas tarvitsen 😊 Korttien muitakin puhdistustapoja ovat mm. suola, vuorikristalli ja suitsuke. Teinkin tiktokiin videon näistä, pääset kurkkaamaan sen sieltä. Jaoin sen myös facebookin sivuille, jos tiktokia ei ole. Linkit sivuille löydät tämän tekstin lopusta 😊

Annetaan auringon energian valaista kunnolla nämä tarot-torstainkin viestit. Valitse rauhassa alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle tähän hetkeen viestittää. Jo nyt voin sanoa, että energiat ovat todella rauhalliset mitä korteista ilmenee. Katsotaan mitä viestejä ne tässä rauhallisuudessa meille antavat 🩷

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kymppi

Lanttien energia valaisee syvimmänkin ja pimeimmänkin kolon. Ota tämä haasteena vastaan itseäsi kohtaan ja anna syvimpienkin pelkojesi tulla tähän hetkeen, tähän päivätietoisuuteen, jotta pääset valaisemaan ne sisimmästäsi ulos. Pelot ja pelon aiheuttamat ajatukset kaipaavat ulos kehostasi, jotta kehosi pääsee rentoutumaan ja nauttimaan kaikesta hyvästä mitä elämään tulee ja mitä elämässä jo on. Pelot voivat olla jo niin vanhoja, että niiden työskentely on vain pieni hetki eikä vaadi kuin sen hyväksyminen ja sen kautta irtipäästäminen. Tärkeintä on nyt päästää siitä vihdoin irti. Ne eivät ole enään esteenäsi.

2. Paholainen

On tärkeää tarkastella mitä ympärillä tapahtuu, millaisia ihmisiä ympärilläsi on ja mitä ne sinulle antavat. Tai, onko jokin vanha trauma jäänyt kalvamaan mieltäsi mikä tulisi puhdistaa. Joku on voinut sanoa sinulle todella loukkaavasti tai todennut jonkun asian johon edelleen uskot vaikka se ei palvele sinun elämääsi juuri lainkaan. Tämän kortin myötä pyydetään kuulostelemaan enemmän omia ajatuksia ja seisomaan tukevasti omien jalkojen varassa ja ajatusten takana eikä kuunnella mitä muut odottavat sinun sanovan tai tekevän saatikka lähteä turhaan draamaan mukaan. Elämä ilman draamaa on höyhenenkevyttä ja silloin olemme omassa voimassamme eikä egopuheet pääse ihon alle.

3. Sauvojen kasi

Toimintaa, energioiden muuttamista, matkustamista ja seikkailua! Tätä kortti oikein huutaa tekemään. Älä pysähdy aloillesi vaan täytä energiasi tekemisellä, jolla pääset askeleen kohti uudenlaista avautumusta itseesi ja elämääsi. Energiat pysähtynyt helposti ja mieli voi ns. lamaantua ja siksi tämä kortti pyytää pitämään itseäsi aktiivisena. Sen ei tarvitse olla maailmanympäri matka vaan pieni retki, jonka kautta pääset hetkeksi kodin nurkista pois.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

TikTok Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *