Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Ylipapitar – elän riippumattomuudessa

Viikon tarotkortiksi nousi Ylipapitar, joka on oman sisäisen voiman kortti. Ylipapitar edustaa täydellistä tasapainoa, jonka voi saavuttaa kokemalla syvää tyytyväisyyttä kaikkeen siihen mitä itsessä on. Täydelliseen tasapainoon ei tarvita mitään ylimääräistä ulkopuolelta eikä myöskään tarvitse olla mistään riippuvainen. Ylipapitar on oikea enkelikortti, jossa henkisyys, intuito ja riippumattomuus ovat avainasemassa.

Meillä jokaisella on oma sisäinen viisaus ja on jokaisen meidän valinta kuinka paljon sitä kuuntelemme. Joskus sitä syvää intuition ääntä emme ole valmiita kuulemaan ja silloin saatammekin käydä aikamoisen  oppiläksyn ja mutkan omalla polulla. Toki intuitiokaan ja sen seuraaminen ei vie perille asti aina ilman kommelluksia, mutta kun luotamme syvään johdatukseen niin silloin mutkat matkassa eivät tunnu ylitsepääsemättömiltä. Sitä luottaa niin vahvasti selviävänsä, että jo pelkästään se voima antaa kunnon poweria eteenpäin kulkemiseen. Intuition vastustaminen on varmasti monelle tuttua, myös minulle, koska se voi kuulostaa typerältä, liian vaikealta ajatukselta tai jopa pelottavalta. Intuition ääni kuitenkin on se totuuden torvi ja monesti jos sitä on jättänyt kuuntelematta niin jälkeenpäin harmittaa.

Ylipapitar pyytää vaalimaan sisäistä eheyttä

Meillä on sisimmässämme toinen minä. Henki, joka johdattaa. Kuvittele oma itsesi eteesi kokonaisena ja kuvittele itsesi sisään toinen kirkas hahmo. Tämä kirkas hahmo on sinun ylipapitar. Se on kirkasta valoa, joka on täynnä puhtautta ja haluaa sinulle vain ja ainoastaan hyvää. Tämä olento on osa jokaista meitä ja tämä olento luo meille sitä syvää tasapainoa kunhan rohkenemme kuuntelemaan sitä avoimin korvin. Tämä olento voi tuoda meditaatiossa viestejä, unissa tai ihan päivän askareissa. Hän voi yrittää varoittaa jostain tai luo ideoita, jotka on meidän korkeimmaksi parhaaksi.

Elämässämme tapahtuu paljon erilaisia asioita ja mitä ikinä elämä eteemme tuokaan niin pyritään pitämään siinä hetkessä oma sisäinen rauha ja luottamus. Intuitio ja tämä kirkas hahmo johdattaa ja ohjaa meitä parhaiten, ja siihen voi luottaa täysin. Voimme samalla kuunnella muita ja heidän ehdotuksia mutta olisi hyvä muistaa luottaa omaan arvostelukykyyn. Jos lähdemme liikaa muiden kelkkaan mukaan ja teemme kaiken niinkuin ulkopuolelta ehdotetaan teemme silloin paljon vääriä johtopäätöksiä ja valintoja. Ulkopuoliset ehdotukset voivat auttaa ja rohkaista tekemään omia päätöksiä kunhan se lopullinen päätös tulee oman sydämen kautta eikä jonkun muun tahdonvoiman halusta. Vaali näissä hetkissä omaa rauhaa ja tyyneyttä, silloin tiedät olevasi oikealla polulla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *