Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – mikä kortti resonoi sinua eniten?

Taas on aika kuunnella omaa sisäistä viisautta ja katsoa mikä tarotkorteistani resonoi sinua eniten. Kortin viesti on jälleen vahva ja intuitioni on erittäin vahvasti tässä mukana. Tätä torstain Tarottia onkin ihana tehdä teille, koska tässä (ja tietysti viikon tarotkortissakin) intuitio pääsee kunnolla ääneen ja tekstiä vaan syntyy. Viestit nousee joka kerta maailmankaikkeudelta todella vahvana ja toivonkin, että jokainen lukija saa omasta viestistä uusia ajatuksia ja oivalluksia.

Tänään käytän Tarot in Wonderland -tarotkortteja ja ajattelin, että voisin taas lopuksi nostaa yhden oraakkeli kortin pakastani. Katsotaan mikä pakka lopuksi itseäni resonoi ja siitä kirjoitan vielä yhteisen viestin jokaiselle. Ennen sitä, keskitytään tarotin viestiin ja valitse taas alla olevasta kuvasta itseäsi puhuttelevin kortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Five of cups – Maljojen vitonen

Kiinnitä huomiota asioihin, jotka ovat elämässäsi hyvin. Niihin asioihin, jotka tuovat täyttymystä ja iloa elämääsi. Usein ajatuksemme lähtevät harhailemaan epäonnistumisen tai pettymysten pelkoihin ja lähdemme ajatuksiemme kautta hakemaan niitä. Elämästä löytyy kuitenkin paljon asioita, jotka ovat hyvin ja jotka tuovat rakkautta omaan elämään. On turhaa kurkotella asioita, joita ei välttämättä tarvitse tai saa. Muistetaan, että niitä asioita joita ei pystytä saavuttamaan niin niitä ei välttämättä ole tarkoituskaan saada. Jotain ihanampaa ja suurempaa on tulossa juuri sinua varten. Älä hukkaa energiaasi asiaan, joka ei loppujen lopuksi taidakaan olla sinua varten vaan kiinnitä energiasi sinua täyttäviin mahdollisuuksiin. Nauti täysistä maljoista joita elämässäsi on ja jätä tyhjien saavuttaminen pois.

2. The hanged man – hirtetty

On aika siirtyä uusille leveleille ja jättää vanhat tottumukset taakse. Löydä syvempi luottamus itseäsi ja elämääsi kohtaan ja näe asiat uudessa valossa vaikka ego yrittäisikin laittaa vastaan. Avaa sinua pidätelleet lukot ja pyri eroon omista rajoituksista, joihin olet jäänyt kiinni. Hyväksy muutokset elämässä ja uskalla tehdä ne muutokset, jotka koet tarpeelliseksi. Jos tuntuu, että muutoksia olisi tulossa liikaa niin mene askel kerrallaan. Sinulla ei ole mikään kiire vaan tunnista tunteesi, milloin olet valmis tekemään tarvittavat muutokset. Hajota omaa egoasi ja anna itsestäsi tulvia valoa ja rakkautta.

3. Page of swords – Miekkojen prinsessa

Keskity sinulle tärkeisiin asioihin ja lähde ratkomaan kuinka voisit viedä asioita eteenpäin tai kuinka voisit tuoda itseesi enemmän energiaa. Sisimpäsi hukkuu energian salamoihin, mutta nyt on kuitenkin hetki jolloin täytyy miettiä mihin nämä energiat suuntaat. Nyt ei ole aika ottaa liian haasteellisia asioita vastaan vaan anna energiasi muhia sisimmässäsi, sillä aika tulee kun tarvitset energiaasi haastavampiin tehtäviin. Nauti elämän pienistä haasteista ja ole pilke silmäkulmassa. Aina ei tarvitse ottaa kaikkea vakavasti vaan joskus on hyvä antaa itselle rauhaa ja vapautta.

Tämä kortti resonoi myös itseäni kaikista eniten ja tunnistan tämän viestin itselleni täysin. Nyt ei ole aika ottaa elämää liian vakavasti vaan nauttia kesästä ja sen tuomasta ilosta. Syksy kun koittaa, töitä on tulossa enemmän ja arki lähtee rullaamaan taas ihan eritavalla niin sinne on hyvä säästää omia energioita ja voimia.

Work your light -oraakkelipakka resonoi

Kuten viime torstainakin, work your light -oraakkelipakka resonoi eniten ja tästä halusin nostaa jokaiselle yhteisen kortin ja viestin.

TAKE A BREAK – HENGÄHDÄ JA NAUTI

On täysin ok ottaa taukoja elämästä ja hengähtää. Nauti siitä missä olet ja mitä olet saavuttanut ja tehnyt ja anna itsellesi aikaa. Ei ole mikään kiire juosta koko ajan paikasta toiseen vaan muista pitää itsestäsi huolta kuunnellen kehoa ja mieltä.

Ehkä olet saanut tehtyä juuri loppuun jonkin asian tai manifestoinut itsellesi jotain ihanaa. Nyt on aika ottaa aikaa itselle ennen uuden aloittamista ja nauttia siitä mitä olet viimeksi tehnyt ja saavuttanut. Lähde pienelle lomalle, varaa aika hierontaan tai lähde pitkälle metsä kävelylle ihanaan kansallispuistoon. Nyt on aikasi hengähtää ja nauttia!

Jos haluat laajempaa Tarot-tulkintaa olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) 

Voit varata itsellesi myös ajan puolen tunnin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106 ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.