Hae
Mirva Emilia

Yksinäisyys luo hyvän pohjan tulevaisuudelle

Yksinäisyyden ei tarvitse tarkoittaa sitä, että olisit koko ajan yksin vaan yksinäisyys voi olla myös yksinolosta nauttimista. Mä itse rakastan olla yksin, silloin pystyn tekemään omia juttuja ja saan paljon enemmän aikaiseksi. Toki perhe-elämä tekee osakseen sen, että haluankin olla välillä yksin ja kyllä siitä yksinolosta sitten nautinkin kun sitä saan.

Hetken yksinäisyys auttaa näkemään oman tulevaisuuden selkeämmin

Muutama vuosi sitten talvella kun olin paljon yksin kotona lasten ollessa koulussa ja hoidossa sain paljon aikaa nauttia yksinolosta ja nautin siitä yksinäisyydestä. Yksinäisyydellä voi olla monta merkitystä enkä kenellekään toivo sellaista yksinäisyyttä ettei ole ketään läheisiä tai ystäviä ympärillä. Yksinäisyydellä tarkoitan tässä sitä aikaa kun saat olla yksin, saat aikaa omille ajatuksille ja nautit siitä. Silloin omat ajatukset aukeavat kun kuuntelee tarkasti omaa sisintä. Sieltä saa vastauksen mihin suuntaan haluaa mennä ja mitä elämältä haluaa.

Silloin muutama vuosi sitten, kun olin paljon yksin kotona niin mun ajatukset selkeni. Tiesin mitä haluan tehdä, missä haluan olla viiden vuoden päässä ja niitä kohti lähdin pikkuhiljaa menemään. Annoin aikaa ajatuksille, valmistelin itseäni ja kokosin ajatuksia yhteen. Siitä tähän päivään olen perustanut oman yrityksen ja olen menossa hyvää vauhtia kohti mun tulevaisuutta. Jos sinulla tuntuu tällä hetkellä yksinäisyys siltä, ettet nauti siitä ja tunnet itsesi yksinäiseksi ilman läheisiä tai ystäviä niin nyt on myös sinun aikasi ottaa tästä hetkestä ja tästä ajasta kaikki irti. Kuuntele omaa sisintäsi ja mieti mitä haluat tehdä esimerkiksi työksesi. Haluatko kenties vaihtaa nykyisen työpaikkasi unelmiesi työhön ja mikä se sinun unelmiesi työ on. Haluatko vaihtaa asuinpaikkaa, mistä voisi löytyä sinulle uusia ystäviä. Jos sinua ahdistaa yksinäisyys niin älä kuitenkaan anna sen ajan lipua ohitsesi vaan kuuntele itseäsi ja anna ajatuksillesi aikaa. Kun alat tekemään muutoksia elämässäsi löydät myös sitä kautta elämääsi uusia ihmisiä, onnellisuutta ja vapautta. Toivon sydämeni pohjasta ettei kukaan tuntisi yksinäisyyttä vaan kääntäisi sen hetken yksinäisyyden voitoksi, kuuntelisi omaa sisintä ja muuttaisi elämää parempaan suuntaan. Yksinäisyyden ei tarvitse olla surullista vaan siitä voi myös nauttia ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.